Adam ayırarak mı ülke yöneteceksiniz?
Reklam
Reklam
  • Reklam
Hasan YİĞEN

Hasan YİĞEN

Adam ayırarak mı ülke yöneteceksiniz?

29 Nisan 2023 - 12:08

- Terbiyesizliğin sorumlusunu uzakta aramayın

- İlçe başkanının bütün açıkları seçim sabahına kadar belgeleriyle açıklanacak

 

  14 Mayıs'taki seçime az bir süre kala Kula'daki siyasi çalışmalar hız kazanırken, İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı'nın da katıldığı ziyaretler esnasında yaptığı ayrıştırıcı hareketler, 'ülkeyi böyle mi yöneteceksiniz? sorusunu akıllara getirdi.

 

  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili ve Manisa Milletvekili Adayı Şenol Sunat, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kula'da İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir ve beraberindeki partili üyeler ile birlikte esnaf ziyaretine çıktı. Ziyaretler çerçevesinde Genel Başkan Yardımcısı Sunat ve beraberindeki heyeti yönlendiren İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt, ulusal ve yerel anlamda Kula'nın en güçlü gazetesi olan, on binlerce takipçisi ile bölgenin en çok tıklanan internet haber sitesine sahip olan Kula Haber Gazetesi'ni es geçti. Gazetenin kapılarının sonuna kadar açık olduğu, gazete personelleri ile göz göze gelindiği halde selam dahi verilmeden geçilen bu terbiyesizliğin ardından ' Adam ayırarak mı ülke yöneteceksiniz?' sözleri akıllara geldi. Herşeyi bir kenara bırakın, gazetecileri sevip sevmemeniz bir yana, her şeyden önemlisi burası bir esnaf dükkanı.

 

  İYİ Parti İlçe Başkanı'nın korkusu ne?

  Seçim süreci başladığından bu yana birçok siyasi terbiyesizliği ile gündeme gelen İlçe Başkanı Yurt'un, yerel basın ve ulusal basın temsilcilerinden korkusu, İYİ Parti'nin ayrıştırıcı özelliğini ön plana çıkardı. Bu yapılan terbiyesizliğin ardından, 14 Mayıs sabahına kadar İYİ Parti İlçe Başkanı Yurt'un yaptığı siyasi terbiyesizlikleri belgeleri ile açıklamak boynumuzun borcu haline geldi.

 - "Kimden ne kadar para aldı?"

 - "Para aldığı anlaşılınca ne yaptı?"

 - "Kimlerin arkasından küfürler saydırdı?

 - " Hangi vekil aday adayının arkasından neler söyledi?"

 - "Yurt'un sebep olduğu TOKİ'deki kömür davası ne alemde?"

  Bu soruların cevaplarını, tek tek, belgeleriyle 14 Mayıs sabahına kadar beklemekte olun.

BU YAPILAN TERBİYESİZLİĞİN BEDELİ AĞIR OLACAK!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar