FESTİVAL GELDİ GEÇTİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Hasan YİĞEN

Hasan YİĞEN

FESTİVAL GELDİ GEÇTİ

29 Eylül 2021 - 18:46

Değerli okuyucularım yine sizinle beraberim...

Nereden başlasam bilemiyorum ama bir yerden yazmaya başlamak lazım.  Güzel bir Festival atlattık Kula olarak sanatçı seçimini siz değerli okuyucularıma bırakıyorum. Hemen hemen bütün konserlerde bulundum.  İlk gün sosyal medya hesabımdan eleştirimi de yaptım. Ama 5 gün boyunca dikkatimden kaçmayan bir olay vardı oda Cumhur ittifakı ilçe başkanları hiçbir programa katılmadı. Aklımıza su soru takılabilir mi? Belediye başkanı Hüseyin Tosun ile ilçe başkanlarının arası açık mı? Yada son gün final günü Rafet El Roman Konserinde Belediye başkanı Hangi İlçe başkanlarını adı hangi ilçe başkanlarını aramadı sormak istiyorum.

İlk sorum Sayın Tosun Başkan Muhalefet İlçe başkanlarını Arayıp davet ettin mi?

Diğer sorum Sayın Tosun Başkan Cumhur ittifakı ilçe başkanlarını arayıp davet ettin ? bu sorunun cevabını herhalde sayın başkan verir.

Sorunun cevabını sizlerde merak ediyorsunuzdur eminim. Daha öncede sosyal medya hesabından eleştiri yapmıştım 4 Eylül Kula'nın kurtuluşuna katılmayan sayın meclis üyeleri konserleri hiç kaçırmayıp protokolün ön sıralarında oturmaları sizce ne kadar doğru.

Ayrıca başkanımız bu festival İle dünya literatürüne de geçti. Bizim bilgilerimiz ve tecrübelerimize göre   Panayır 3 gün bilemediniz 4 gündür. 11 günlük panayırın Anlamı olsa olsa zaten sıkıntıda olan yerli esnafı daha da zora sokmaktır. Bunun da mutlaka mantıklı bir izahı vardır. Yoksa ihaleyi alan firmayı zarar ettirmemek için yerel esnafa zarar verildi ise bu daha da büyük ayıptır.

Bir de bu güne kadar kulamızdaki STK lar ile görüşüp ilçemiz esnafı da panayıra dahil ediliyor idi

Kimseye haber vermeden. Yangından mal kaçırır gibi düzenlenen panayırın kime faydası olduğunu da halkımızın takdirine bırakıyoruz...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar