KİBİR ABİDESİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Hasan YİĞEN

Hasan YİĞEN

KİBİR ABİDESİ

21 Kasım 2022 - 17:24 - Güncelleme: 21 Kasım 2022 - 17:54

Değerli okuyucularım, yeni bir köşe yazısı ile sizlerleyiz...

Bu yazımda geçtiğimiz günlerde yaşanan billboard polemiği ile ilgili bilinmeyenleri ve ardından yaşanan bazı konuları ele alacağım. Bazı kesimler için karalama kampanyası olarak gördükleri bu konunun, aslına bakıldığında saygısızlık içerisinde saygısızlık sergilendiğini gözler önüne seriyor...

 

Diyalogların en başına bakacak olursak: kıymetli AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok Kula'ya gelmesi planlanan hemşerimiz Bakan Kasapoğlu'na teşekkür mahiyetinde bir görsel hazırlamamızı ve 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlk ve Ortaokulu'na ait billboardlara asmamızı istedi. Ücreti karşılığında tasarımların yapılmasının ardından aynı çalışmayı basın danışmanlığını yaptığım Kula'daki sivil toplum kuruluş başkanları için de yapmaya karar verdik. Yine onlarla da ücret karşılığında anlaşarak gerekli yazışmaların ve ödemelerin yapılmasının ardından billboardlar basılıp gece saatlerinde yerlerine asıldı.

  Kula olarak gurur duyduğumuz, övüne övüne bitiremediğimiz TOGG'u daha çok tanıtmaya, gündemde tutmaya ve hep sahip çıkmaya çalışırken, sabah saatlerinde gördüğümüz manzara gerçekten rezilliğin daniskasıydı. Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda bu çalışmaların Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tarafından talimat verilmesinin ardından söküldüğü ve başkanlık makamında götürüldüğünü öğrendik. 'Cumhur İttifakı ile aramızı bozmaya çalışıyor' diye hedef aldığı şahsım için bu rezilliği sergileyen başkan beyin hangi hakla bu billboardları söktürdüğü ve himayesi altına aldığı belli değil...

  Ama biliyoruz ki kendi ismine yer verilmediğinden kibri kabaran, hep ön planda olmak istemesine rağmen ne yazık ki makamın değerini taşıyamayan başkan bey, bugün öğrendiğimiz kadarıyla söktürdüğü bu afişlerin imha edilmesi talimatını vermiş. Belediye görevlileri de verilen emri yerine getirerek imha etmiş.

  Çok güzeeeeelllll...

Şimdi soru 1:

 - Belediye bünyesinde olmayan billboardda asılı bu afişleri hangi hakla söktürdün?

Soru 2:

 - Söktürdüğün afişlerin imha edilmesini neden istedin?

Soru 3:

 Üzerinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, hemşerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin üç hilalli şanlı logosu ile ilçeye hizmet eden sivil toplum kuruluşlarının logolarının bulunduğu afişi hangi akla hizmet ederek imha ettirdin?

Soru 4:

 - Kaldırdığın afişlerdeki Cumhurbaşkanı, Spor Bakanı ve şanlı üç hilal amblemi seni neden rahatsız etti?

Ardı arkasına sorulacak onlarca soru varken, bazı kesimlerin bu davranışı sergileyen başkanı savunması da ayrı bir tezat...

  Bir de, TOGG afişleri asılmadan yaklaşık 1 buçuk yıl önce Yunus Emre ile ilgili görseller de o billboardlara asılmıştı. Aynı şekilde onların da üzerlerinde Kaymakam bey ve sivil toplum kuruluşlarının logoları mevcuttu. Peki bu afişler neden söktürülmedi?

  Bu konu da şu soruyu akıllara getiriyor..

  Şahsımı fitne ve fesat yapmak ve Cumhur İttifakı ilçe başkanları ile kendisinin arasını bozmaya çalıştığımı suçlayarak bu davranışı sergileyen başkan beyin, belediyeye ait onlarca billboarda neden daha önceden AK Parti ve MHP ilçe başkanlarımızın isimleri bulunan TOGG'un görsellerini asmadı?

  Mecburiyetten mi TOGG'a sahip çıkmaya çalışıyor, yoksa...

Acaba başkan beyin bugüne kadar Cumhur İttifakı ilçe başkanları ile ortak billboardı var mı?

Bana göre burada kendi isminden başka bir ismin ön plana çıkmasından rahatsız olan başkan beyin sağlıklı bir ruh haline sahip olmadığını düşünüyorum..

En son sorum daha da ağır olacak..

  29 Ekim günü Gemlik Fabrikası'nda TOGG'un banttan indiriliş programında Kula'yı temsil etmek için iş adamı arkadaşlarımla orada bulunurken, yani Kula'yı temsil ederken, sayın belediye başkanı burada hangi muhalif ilçe başkanları ve partililer ile fotoğraf çektirip sosyal medyada yayınlandıktan sonra fotoğrafın kaldırılmasını sağladı? Başkan bey, bu fotoğraf ile acaba İYİ Parti ile flört mü yapıyor? sorusunu akla getirdi...

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar