Özür dilemek Erdemliktir
Reklam
Reklam
  • Reklam
Hasan YİĞEN

Hasan YİĞEN

Özür dilemek Erdemliktir

18 Haziran 2017 - 12:29

Değerli takipçilerimiz.

 

Bu safer ki yazımda Bazı kişilerin kendi egolarını tatmin etmek amacıyla kendi sosyal medya hesapları üzerinden gazetemizin geçen sayısında yazı ve yorum köşesinde “EMEK HIRSILIĞI” başlıklı yazım değerli büyüğümüz köşe yazarı ve şair Osman Onuktav’a aitti.

Bu yazımızı gazetemizde paylaşırken gazetenin dizgi aşamasında oluşan teknik bir hatadan dolayı alıntı olduğu ve kaynak kişinin yazılmaması elbette yanlıştı.

Bu nu www.kulahaber.net internet sitemizde de paylaştığımda göreceksiniz ki yazının alıntı olduğu kaynak kişinin belirtildiği ve hangi internet sitesinden alındığı açıkça yazmaktadır.

 

FAKAT BU KONUYU KENDİ ÜZERİNİ ALINAN ŞAHISLAR BU OLAYDAN KENDİLERİNE PAY ÇIKARIP KENDİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN ASIL EMEK HIRSIZI YAKALANDI DİYE GAZETEMİZİN RESMİNİ ÇEKİP PAYLAŞMIŞ OLMALARI KENDİLERİNCE EGOLARINI TATMİN ETMELERİDİR.

 

Sadece saygı çerçevesi içerisinde yazının sahibi olan Osman beyi ulaşarak telefonda kendisinden bir erdemlik göstererek özür diledim. Ve olayın akıbetini kendisine anlattım.

Fakat bir odanın içinde klavye avcılığı yapanlar şahsıma yönelttikleri hakaretleri kendilerinin ne kadar küçük olduklarını göstermiştir.

 

Şimdi yine buradan değerli büyüğümüz köşe yazarı ve şair Osman beyden ve okuyucularımızdan Özür diliyorum. Fakat diğer hakaret eden şahıslar ile yasal yollara başvuracağımı bilmelerini istiyorum.

 

Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma; ilk önce senin ellerin kirlenecek. |Tolstoy| sözüyle yazımı tamamlamak istiyorum.

Elbette ki ahlaklı bir insan dürüst insandır. Kendisini ahlaklı sanıp ahlak dersi vermeye kalkanlar dürüst olduğunu söyleyenler bence ilk önce kendi dürüstlüğü ve ahlakını ölçmelidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar