Çeçen Mermer’den sağlığa büyük destek
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çeçen Mermer'den sağlığa büyük destek

Kula'dan dünyaya mermer ve traverten ihracatı yapan Çeçen Mermer, geçtiğimiz ay içerisinde Devlet Hastanesi'ne yaptığı ziyarette vermiş olduğunu sözleri yerine getirmeye başladı. Çeçen Mermer, ilk etapta ameliyatlarda kullanılmak üzere medikal malzemelerin siparişi verilmesi için ödenek gönderdi.

25 Kasım 2022 - 17:42
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Geçtiğimiz ay içerisinde Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cansu Sarıgül'ü makamında ziyaret eden Çeçen Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz, hastanenin yeni hizmet binasında destek sözü vermişti. Bu süre zarfında yapılan çalışmalar çerçevesinde Çeçen Mermer Yönetim Kurulu, verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Kula Devlet Hastanesi yetkililerinin belirlediği ihtiyaçlar doğrultusunda ilk olarak ameliyatlarda kullanılmak üzere medikal malzemelerin alınmasını sağlayan Çeçen Mermer, kısa süre içerisinde hastane yönetiminin talep ettiği cihaz ve ihtiyaçların alımı noktasında sonuca ulaşacak.

  Konu ile ilgili konuşan Çeçen Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ubeydullah İldeniz, üretim ve ihracat yaptıkları Kula'da yaptıkları yatırım ve desteklere bir yenisini daha ekleyerek ilçenin sağlık alanına da katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz ile birlikte ziyaret ettikleri Başhekim Sarıgül'ün talepleri doğrultusunda ihtiyaçların karşılanması için çalışma başlattıklarını dile getiren İldeniz, bu kapsamda ilk olarak ameliyatlarda kullanılmak üzere medikal malzemelerin alınmasını için firma bünyesinden belirli bir ödenek çıkardıklarını belirtti. Ellerinin ulaştığı, güçlerinin yettiği sürece imkanları dahilinde desteklerine hız kesmeden devam edeceklerinin de altını çizen İldeniz, hastanenin talep ettiği ihtiyaçların da zamanla karşılanacağını söyledi.

2022/11/2022-11-25-17-43-24.jpg
2022/11/2022-11-25-17-43-28.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”