İmamoğlu Tekstil hastaneye damar görüntüleme cihazı...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İmamoğlu Tekstil hastaneye damar görüntüleme cihazı bağışladı

Uzun yıllardır Kula’da tekstil sektöründe hizmet veren İmamoğlu Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İmamoğlu, Kula Devlet Hastanesi’ne damar görüntüleme cihazı bağışladı.

10 Ağustos 2023 - 09:59
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kula’nın tanınmış ailelerinden ve tekstil sektörünün Kula’daki öncü firmalarından biri olan İmamoğlu Tekstil, kurumlara yaptığı desteklere bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında hizmete açılan ve eksikleri birer birer tamamlanan Kula Devlet Hastanesi’ne özel laboratuvarlarda bile nadiren kullanılan damar görüntüleme cihazı bağışlayan İmamoğlu Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İmamoğlu, AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın ile birlikte Başhekim Op. Dr. Cansu Sarıgül’ü ziyaret ederek cihazı teslim etti. Kızıl ötesi ışınlar ile cilt altında gözün göremediği damarları tespit etmesiyle tedavi sürecini kolaylaştıran ve vakit kaybını önleyen cihazın Kula’ya hayırlı olmasını temenni eden İmamoğlu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İmamoğlu, kurumlara yaptıkları destekleri sürdüreceklerini dile getirdi.

  Ziyaretten ve yapılan bağıştan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cansu Sarıgül ise İmamoğlu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İmamoğlu ve AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu