BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAK PALABIYIK'IN İŞİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Kurşun Kalem

Kurşun Kalem

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAK PALABIYIK'IN İŞİ

17 Nisan 2018 - 09:24

Saygıdeğer okurlarım…

Bu yazımda da Kula siyasi tarihine damga vuran bir başkandan bahsedeceğim.

Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, başkanlığa geldiği günden bu yana yaptığı hizmetler ve ulaştığı başarılar ile resmen Kula’nın siyasi tarihine damga vurdu. Tabii ki bu geçmiş dönem başkanları çalışmadı demek olmuyor. Ama Başkan Palabıyık’ın gerçekleştirdiği başarılar, bir ilçe başkanından daha fazla kitleye ulaştırılan başarılar arasında en iyisi diyebiliriz.

Bu günkü yazımda da Palabıyık’ı övmek için taraflı bir yazı yazdığım anlamına gelmiyor. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim üzere, biz gazeteciler bütün siyasi partilerin her alandaki çalışmalarını en yakından ve en ince ayrıntısına kadar takip edip haberleştiriyoruz. Ama başkan Palabıyık’ta gördüğüm kadarıyla sadece bir siyasi parti yöneticisi değil de, tam olarak bir hizmet adamı, halkın içinden birisi, genç ve dinamik bir yönetici olarak her platformda başarılı işler gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkanlığa geldiği günden bu yana yaptığı her çalışmayı en ince ayrıntısına kadar takip ediyorum. Herhangi bir durumda çözüm odaklı olarak yaptığı çalışmaları her ihtimalini düşünerek planladığı şekilde parti teşkilatındaki yönetici ve üyelerinde fikrini alarak sonuca ulaşmaya çalışarak, tamamen Kula ve Kula’lının menfaati için çalışması, diğer siyasi parti yöneticilerine oranla Başkan Palabıyık’ı el üstünde tutan en önemli etkenlerden birisidir.

 

HİZMETİN DİNAMO TAŞI

Başkan Palabıyık'ın gündeme getirdiği her konunun üzerine düşerek özverili bir şekilde çalışmasının karşılığını, halkın desteğini alarak elde ettiği başarılar ile taçlandırıyor. Kula'da uzun yıllardır yapımı planlanan yeni devlet hastanesi inşaatından tutun da,  yapımı devam eden spor kompleksini Kula'ya kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştığını, bir ay içerisinde yaklaşık 10 kez Ankara'ya yetkili merciler ile görüşmek için gittiğini çok iyi biliyorum. Amacı herhangi bir çıkar meselesi değil, tamamen halka hizmet olarak görev biliniciyle çalışmak olan Başkan Palabıyık'ın, Kula'ya kazandırılan hizmetlerin en büyük etkenlerden birisi olan dinamo taşı olduğunu söylemek abes kaçmaz galiba.

Kısacası, Kula siyasi tarihinde tahmin edilenden çok daha fazla çalışarak hizmet adamı olarak el üstünde tutulan Ahmet başkan, halkın desteğiyle birlik ve beraberlik içerisinde büyük hizmetlere adım adım yaklaştığını görüyoruz.

Ahmet başkanın siyasi çalışmalarını daha sonraki yazılarımda detaylı olarak yazacağım. Son olarak Bu ay içerisinde yapılan Manisa Büyük Şehir Belediye Meclisi toplantısında yapılan Encümen üyeliği seçimlerinde Ahmet Palabıyık seçimi kazanarak Manisa Büyükşehir belediyesi Encümen üyesi seçilmesi ayrı bir başarıdır.

Uzaktan bakarak yorum yapan vatandaşlarımızın neyin ne olduğunu öğrenmeleri için bu çalışmaları toparlayıp, herkesi gerçekler ile yüz yüze getireceğimin sözünü veriyorum.  Son Olarak Sağlıcakla kalın...

Saygılarımla...

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • pala
    5 yıl önce
    Bravo basgan.. tayip in g..tünün gılı olmaya devam, koyunlar da uykuya devam.. kursun kalem de yalamaya devam

Son Yazılar