TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK BÖLGE HABER KANALI KANAL EGE TV...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK BÖLGE HABER KANALI KANAL EGE TV İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

60 günlük yayın sürecinde izleyiciden büyük ilgi gören Kanal Ege TV haber kanalı bölgenin sesi olmaya devam ediyor.

29 Kasım 2021 - 11:07 - Güncelleme: 06 Aralık 2021 - 23:06
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

60 günlük yayın sürecinde izleyiciden büyük ilgi gören Kanal Ege TV haber kanalı bölgenin sesi olmaya devam ediyor.

 

Tüm katmanlardan ilgi gören Kanal Ege TV Yönetim Kurulu BaşkanıDilan Karaman, Yönetim Kurulu Başkanvekilliğini Mehmet Akay ve Genel MüdürüSimge Derinsu ile birlikte kanalın Genel Yayın Yönetmenliğini deneyimli gazeteci ve yazarKenan Macit sürdürüyor. 

Bölgenin milletvekillleri, siyasi yöneticileri, STK başkanları, yerel yöneticileri, belediye başkanları, bölgede yaşayan vatandaşların ilgiyle izlediği Kanal Ege TV’de, haber, sağlık, spor, sanat, tarım, kültür, magazin, eğlence her konuda programa yer veren Kanal Ege TV izleyiciyle bütünleşti.

Özellikle Afyon Çay’dan, Çanakkale Çan’a kadar bütün alanlarda izleyicinin ilgisini çeken Kanal Ege TV yayın platformlarında yer alıyor. Uydu TV, Dsmart, Tivibu, Kablo TV, Turkcell TV, Vodafone TV, İnternet TV, Canlıİzle, Artı Dijital Medya ve uluslararası 12 platformda yer alan Kanal Ege TV haber kanalı Türkiye’nin ilk ve tek bölge haber kanalı olma özelliğini sürdürüyor.

Hafta içi her gün Kanal Ege TV’de yayınlanan sabah programıDoğan Karabulut ile Ege’de Gün, Ana Haber’de Jale Harmandalı, Hafta Sonu Ana Haber’de Müge Sümer gündeme dair her şeyi konu alırken Gün Ortası haberlerinde ise Beste Çengel yer almaktadır.

Yaşam Savunucusu Don Kişot Osman Akkuş’un programı Don Kişot Çepeçevre insana ve çevreye dair konuları alanında uzman kişilerle değerlendirirken, Erdoğan Gezer’in sunumuyla Esnafın Sesi programıyla esnafın karşılaştığı durumlara birbirinden özel konukları ile çözüm odaklı yaklaşıyor.Pınar Yeşiltay Sevim’insunumuyla Oyunla Büyüyorum programıyla bebeklikten ergenliğe tüm detaylara derinlenmesine değinirken, Ebru İşyapan ile Ebruli programıyla hayatın tüm renklerini izleyiciye sunuyor.

Ali Kumral ve Ömer Faruk Aydudu’nun sunumuyla spor programı ile gündemi yakalayan çarpıcı açıklamalarıyla ve uzman konuklarıyla son dakika maçları değerlendiriyor.

Kanal Ege TV Yeşilçam, Yabancı Sinema ve Western Film kuşakları ile izleyiciyi ekran başına çekiyor.

Nurbanu Tanrıkulu’nun sunumuyla Deniz, Yol, Tarım, Hava durumu izleyiciden büyük ilgi görüyor.

Yeni yayın döneminde Ocak ayının başında Sıfırla Beni, Çiftçiler Yarışıyor ve İzmir CUP Futbol Turnuvası canlı yayında Kanal Ege ekranlarında olacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama şaheserinizle gurur duyacak mısınız?”
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama...
Kaymakam Özdemir ve Başkan Aşkın Cemar’ı fuarda yalnız bırakmadı
Kaymakam Özdemir ve Başkan Aşkın Cemar’ı fuarda yalnız...