3 YAŞINDAKİ HİRA NUR BEBEĞE HEMŞİRELER SAHİP ÇIKTI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

3 YAŞINDAKİ HİRA NUR BEBEĞE HEMŞİRELER SAHİP ÇIKTI

Kula İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanan aile Hastanede Tedavi Altına Alınırken, Kazadan Hafif Sıyrıklarla Kurtulan 3 Yaşındaki çocukları Hira Nur Kağızmanlı’ya Hemşireler Sahip Çıktı.

31 Ekim 2011 - 10:34
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula  İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanan aile Hastanede Tedavi Altına Alınırken, Kazadan Hafif Sıyrıklarla Kurtulan 3 Yaşındaki çocukları Hira Nur Kağızmanlı’ya Hemşireler Sahip Çıktı.

 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'dan İzmir’in Menemen'e ilçesine gitmek için 25 FP 353 plakalı araç ile yola çıkan sürücü Ali Topçu (47) ile kardeşi Ayten Kağızmanlı (40) ve 3 yaşındaki Hira Nur, Uşak İzmir Karayolu Kula İlçesi Yurtbaşı Köyü kavşağında saat 07.10 ‘da içinde bulundukları aracın takla atarak yol kenarındaki tarlanın içindeki seranın demirlerine çarpması  sonucu yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen Kula belediyesi AKS 110 ekipleri tarafından araç içinde sıkışan yaralılar çıkartılmasıyla birlikte Kula Devlet Hastanesi 112 ambulansları ile  3 yaralı, Kula i Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Sürücü Ali Topçunun omzuna  saplanan demir in çıkartılması için Kula devlet hastanesinde ameliyata alındığı  burada yapılan  müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. 3 yaşındaki Hira Nur ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Dayısı ve annesi tedavileri sürerken Hira Nur bebeğin  bir yakınının bulunamaması sebebiyle Kula devlet hastanesi Çocuk servisi hemşireleri sahip çıktı. Hastanede, hemşirelerin kontrolü altında günlük ihtiyaçları ve ilaçları verilen  Hira Nur un Hemşireler tarafından moralinin yüksek tutulduğu ve bir yakının gelesiye kadar hemşireler tarafından sahip çıkılacağı bildirildi.

 

Başhemşire Leyla Sabah ise 3 yaşındaki Hira Nur bebeğin hastaneye getirilmesi ile Annesi ve Amcasının yaralı olması nedeniyle yakınlarının da bulunmamsı bizi hemen harekete geçirdi çocuk servisinde çalışan hemşire arkadaşlarımızın Hira Nur bebeğe hemen sahip çıkarak onunla ilgilendiler Kula devlet hastanesi personeli olarak bizler buradaki insan ilişkilerini en üst seviyede tutuyoruz dedi.

Öte yandan, hastane yetkililerinin ailenin  yakınlarına ulaşmak için çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kula'da 19 Mayıs kutlamaları
Kula'da 19 Mayıs kutlamaları
Kula CHP’den alternatif çelenk sunma töreni
Kula CHP’den alternatif çelenk sunma töreni