TDP Ege bölge il başkanları Kula’da toplandı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TDP Ege bölge il başkanları Kula'da toplandı

Türkiye Değişim Partisi'nin Ege Bölgesi'nde görev yapan il başkanları, bu ay ki toplantısını Manisa'nın Kula ilçesinde gerçekleştirdi. Partinin Genel Sekreteri ve Teşkilat Başkanı Soner Gökçe'nin de katıldığı toplantının en sahipliğini TDP Manisa İl Başkanı Hüseyin Surel yaptı.

23 Mayıs 2022 - 09:37
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Her ay çeşitli il ve ilçelerde giderek istişare toplantıları yapan Türkiye Değişim Partisi(TDP)'nin Ege Bölgesi'nde görev yapan il başkanları, bu ay ki toplantılarını Partinin Genel Sekreteri ve Teşkilat Başkanı Soner Gökçe'nin de katılımıyla Manisa'nın Kula ilçesinde yaptı. Sarıgül Kır Düğün Salonu'nda bir araya gelen il başkanlarına ev sahipliğini ise TDP Manisa İl Başkanı Hüseyin Surel yaptı. Seçim çalışmalarının ele alındığı toplantıda konuşan TDP Genel Sekreteri ve Teşkilat Başkanı Soner Gökçe, artık seçim virajında olduklarını Ege Bölgesi'ndeki ilk startı Kula'dan vererek Manisa'ya ve bu bölgeye ne kadar önem verdiklerini aktardı. Öte yandan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün selamlarını ileterek 'affet Türkiye'm' vurgusunu da hatırlatan Başkan Gökçe, daha sonra İl başkanlarıyla birebir görüşerek İl başkanlarından daha çok sahada olmaları ve seçim havasına girmelerini istedi. Ev sahipliği yapan Manisa İl Başkanı Hüseyin Surel'ew teşekkür eden Başkan Gökçe, artık daha fazla sahada olacaklarını ve Türkiye'yi Değişim Partisi'nin iktidarına taşıyacaklarını kaydetti.

  TDP Genel Sekreteri ve Teşkilat Başkanı Soner Gökçe'nin de katıldığı toplantıya, Manisa İl Başkanı Hüseyin Surel, İzmir İl Başkanı Metin Çağrı, Kütahya İl Başkanı Gülçin Hızarcıoglu, Afyon İl Başkanı Kadir Uysal, Uşak İl Başkanı Selim Coşkunoğlu, Aydın İl Başkanı Selçuk Yasan ve Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan katıldı.

2022/05/2022-05-23-09-38-56.jpg
2022/05/2022-05-23-09-38-59.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANDAL BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ
SANDAL BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ
Başkan Girgin; “Artık kimse size inanmıyor”
Başkan Girgin; “Artık kimse size inanmıyor”