TANRIVERDİ ZAFER ÇOŞKUSUNU KULA’DA KUTLADI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TANRIVERDİ ZAFER ÇOŞKUSUNU KULA’DA KUTLADI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi 12 Haziran Genel seçim sonucu zaferini memleketi Kula’da kutladı.

08 Ekim 2011 - 12:32
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi 12 Haziran Genel seçim  sonucu zaferini memleketi Kula’da kutladı.

Kula’daki Zafer kutlamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa dördüncü sıra milletvekili Muzaffer Yurttaş ve partililer katıldı.

Havai Fişek gösterisi ile partililer tarafından  Kula meydanında karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi; bugün Türk Milletinin AK Partiyi Türk Siyasi tarihinde üçüncü kez iktidara taşıdığını bunun kendileri için büyük bir şeref ve onur olduğunu söyledi. Partilileriyle kutlamalara katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi burada partililerine yönelik yaptığı konuşmasında; “Aldığımız sonuçlarla Allah’ım bizi bu çalışmalarımızla milletimize karşı bizi mahcup etmedi. İnşallah bundan sonrada milletimize karşı bizi mahcup etmeyecek. Bizlere hakkı geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bizlerin hakkı da geçtiyse hakkım helal olsun. Yeni bir Ankara sayfası açıyoruz. Ankara’da bizim kapımız her zaman herkese açık. Sizlerin Güveninize ve oylarınıza layık olmak için daha çok çalışacağız. Bugüne kadar destan yazdık. İnşallah önümüzdeki günlerde yapacağımız hizmetlerle tarih yazacağız” dedi.

Manisa genelinde oy oranlarını 100 bin arttıklarını belirten Tanrıverdi, kendilerini oylarıyla destekleyen tüm hemşerilerime çok teşekkür ederek; Bundan sonrada Kula’yı birlikte yöneteceklerini, Manisa’nın bir dahaki seçimlere büyükşehir olarak katılacağının müjdesini verdi. Tanrıverdi: “ 12 Haziran genel seçimlerinde Ankara’ya beş vekilimizle gidiyoruz.  İçlerinde en kıdemli olan benim. Hep beraber  birikimlerimizi ve deneyimlerimizi bir araraya getirerek Kula için Manisa için kullanacağız. Çünkü biz birlikte Manisayız birlikte Türkiyeyiz” dedi.

 

Sekiz buçuk yıllık iktidarlıkları sürece verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirten Tanrıverdi; Kula’da İçme Suyu Arıtma Tesisi sözü olduğunu ve bu sözlerinde durarak tesisinin temelini attıklarını belirtti. “Kent Ormanını kurduk; Kula’nın tarihi dokusunu kapsayacak olan bir kent meydanının sözünü verdik; çalışmalarına başladık.  Eğitim alanında, sağlık alanında söz verdiğimiz her şeyi yerine getirdik. Bunların daha da devamı gelecek. Kula’da yüzde 55 oyla hemşehrilerim kararını verdi. Biz biriz, beraberiz, bundan sonra biriz ve beraberiz dedi. Ak parti hizmetin partisi.  12 Haziran seçimlerinde   birliğinizi ve  beraberliğinizi ortaya koydunuz. Biz size efendilik için değil; hizmetkar olmak için seçiliyoruz. Halka hizmet hakka hizmet etmektir” dedi.

12 Haziran seçimlerinde sorumluluklarının daha da  arttığının farkında olduğunu belirten Tanrıverdi, seçim çalışmalarında emeği geçen herkesten helallik  istedi. Kendi haklarını helal ettiklerini ifade eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 2023 giden Türkiye’de hedeflerinin daha ileri bir demokrasi, gelişmiş bir ekonomi, dünya milletleri arasında Türk Toplumunu güçlü kılmak  yaşanabilir marka şehirler kurmak olduğunu söyledi.

Manisa Milletvekili olarak dördüncü sıradan seçime katılıp kazanan  Muzaffer Yurttaş ise yaptığı konuşmada seçimlerde emeği geçen herkese teşekkür ederek durmak yok yola devam diyerek seçmenlerle helalleşti.  Konuşmalarının ardından anne ve babasının evinde ziyaret eden Tanrıverdi annesinin elini öptü

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x