KULA SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADI

Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Parti Kula İlçe Teşkilatı da seçim zaferini kutladı. Genel seçimlerde tek başına yeniden iktidar olan AK Parti’nin Kula ’deki destekçileri seçim zaferini davul zurnayla kutladı

08 Ekim 2011 - 12:34
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Parti Kula  İlçe Teşkilatı da seçim zaferini kutladı.

Genel seçimlerde tek başına yeniden iktidar olan AK Parti’nin Kula ’deki destekçileri seçim zaferini davul zurnayla kutladı.

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı’nın seçim bürosu önünde toplanan Kulalı partililer seçim zaferini coşkuyla kutladı. Kutlamalara İlçe Başkanı Halil Erdil,AK Partili Bwediye Başkanı Selim Aşkın  Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Kadınkolları ve çok sayıda partililer katıldı. İlçede Zafer turu atan partililere balkonlardan alkış yağmuru yağdı. Daha sonra partililere seslenen Belediye Başkanı Selim Aşkın bu zaferimizi bizimle paylaşan siz değerli dava arkadaşlarımı teşekkür ediyorum dedi. Aşkın Şuan çok mutluyuz Cumhuriyet tarihinde Kulalı ve Kuladan 2 Milletvekili adayımızla gücümüze bir güç daha kattık. Biz Kulamızı hizmetlerimizle daha da güçlü marka şehir yapma yolunda sizlerle beraber çalışacağız dedi.

Ak Parti ilçe başkanı Halil Erdil Bizleri bugün oylarınızla destek verdiniz ve bu zafer mutluluğumuzda yanımızda oldunuz sizleri teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi yaralandı
İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi...