SGK KULA ŞUBE MÜDÜRLÜNE HOŞ GELDİN ZİYARETİ..
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SGK KULA ŞUBE MÜDÜRLÜNE HOŞ GELDİN ZİYARETİ..

Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne atanan yeni SGK Müdürü Mehmet Yörük göreve başladı. Ak Parti ilçe başkanı Nejat Gülmez ve beraberindeki yöneticiler SGK Müdürü Mehmet Yörük’ü

02 Aralık 2011 - 12:06
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne  atanan yeni SGK Müdürü Mehmet Yörük  göreve başladı. Ak Parti ilçe başkanı Nejat Gülmez  ve beraberindeki yöneticiler SGK Müdürü Mehmet Yörük’ü makamında ziyaret ederek bundan sonraki görevinde kendisine başarılar dilediler. SGK Müdürü Yörük  de bu ziyaretin gerçekleşmesinden çok memnun olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.

 

Yörük SSK/ BAĞ-KUR /EMEKLİ SANDIĞI tek çatı altında birleştikten sonra 2008 yıllarında Manisa da görev yaptıktan sonra Antalya’ya Tayini çıktığını söyleyen Yörük daha sonra kısmet oldu Manisanın güzel ilçesinde SGK müdürü olarak göreve başladım. SGK nın Kulaya açılması ile birlikte   şu anda Sigortalılar Manisa’ya gitmeyerek  Kula Sosyal Güvenlik Merkezinde  SSK/Emekli Sandığı/ Bağ-Kur  emekliliğe kadar tüm işlemler yapılmaktadır. Dedi.

Kula Ak Parti  İlçe başkanı Nejat Gülmez “ SGK nın Kula’ya açılması ile birlikte vatandaşların büyük çoğunluğunun işleri Manisa’ya gitmeden ilçemizde yapılması çok güzel bir şey İnsanlarımız Manisa ya gittiğinde 1 günleri neredeyse yetmiyordu şimdi ilçe merkezinde olması nedeniyle kimse işinden kalmıyor dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şevket Hoca yeni bir klip çıkardı
Şevket Hoca yeni bir klip çıkardı
Meslek hayatının son sergisini açan Züleyha öğretmene duygu dolu sürpriz
Meslek hayatının son sergisini açan Züleyha öğretmene duygu...