AK PARTİ İLÇE BAŞKANI NEJAT GÜLMEZ’E ZİYARET
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI NEJAT GÜLMEZ’E ZİYARET

Kula Eğitim Bir Sen Sendikası Başkanı ve yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Nejat Gülmez’i "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarete Kula Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Sedat Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar

02 Aralık 2011 - 12:04
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula Eğitim Bir Sen Sendikası Başkanı ve yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Nejat Gülmez’i "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarete Kula Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Sedat Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

 

       Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Sedat Koyuncu, sendika olarak doğrunun yanında olduklarını ifade ederek, “Sizler yaptığınız işlerde doğrudan ve doğruluktan ayrılmadığınız müddetçe desteklerimiz devam edecektir. Doğruyu hep beraber aramaktan, yani istişare yapmaktan memnuniyet duyarız ve yapacağınız çalışmalarda istişareye önem vereceğinizi ifade etmeniz bizleri sevindirdi. Çünkü doğrular ancak istişare ile ortaya çıkabilir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi. 

 

STK’LAR DEMOKRASİLERİN VAZGEÇİLMEZİDİR

 

AK Parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlere teşekkür ziyaretinde bulunan Eğitim Bir-Sen Kula Şube Başkanı Sedat Koyuncu ve sendika yönetim kurulu üyelerine partim adına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz demokrasilerin vazgeçilmez unsurları Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz 8 yıldan beri STK’ları hep önemsedik. Çünkü ileri demokrasiye gerçek anlamda geçmek için STK’lara önemli görevler düşüyor. Bu anlamda STK’ları demokrasimiz adına çok önemsiyoruz. Diyaloga en açık siyasi parti olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. ” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi yaralandı
İki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si çocuk 3 kişi...