MHP KULA İLÇE. BAŞKANLIĞINA ŞÜKRÜ KÖSEOĞLU SEÇİLDİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP KULA İLÇE. BAŞKANLIĞINA ŞÜKRÜ KÖSEOĞLU SEÇİLDİ

MHP Kula İlçe Teşkilatı 9.Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda İki liste yarıştı 6 oy farkla Köseoğlu’nun listesi kazandı.

22 Ocak 2012 - 16:39
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP  Kula İlçe Teşkilatı 9.Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda İki liste yarıştı 6 oy farkla Köseoğlu’nun listesi kazandı.

Kula Kapalı Spor salonunda gerçekleşen MHP genel kurul toplantısında Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasından sonra Divan Başkanlığına Mhp Manisa eski Milletvekili Mustafa Enöz seçildi. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İl Başkanı Uğur Üncü, Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, DP eski belediye başkanı Halil Gülcü, DP belediye meclis üyesi Aytekin Şadan,sivil toplum kuruluşu  başkan ve temsilcileri ile İl Genel Meclis üyeleri ve partililerin katıldığı genel kurulda  Şükrü Köseoğlu ile Yakup Yılmaz’ın hazırladığı iki liste yarıştı. Eski başkan Mustafa Harmandalı’nın aday olmadığı kongrede 114 delege oy kullandı. Seçimi 60 oy alan Şükrü Köseoğlu’nun listesi kazandı.Yakup Yılmaz’ın listesi ise 54 oyda kaldı.

Genel kurulda divan başkanlığı yapan MHP Manisa Eski Milletvekili Mustafa Enöz, partilerinde genel kurul sürecinin devam ettiğini belirterek, "Bugün bu süreç Kula’da da yaşanıyor. Bu sürecin partimize yakışır şekilde diğer ilçelerde de sürmesini ve MHP'nin bu yarıştan güçlenerek çıkmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşan MHP Milletvekili Erkan Akçay ise AKP iktidarının ekonomik ve dış politikasını eleştirerek” Bunlar PKK Terörünü taviz vererek yıkım politikası uygulamaktadır. Amaçları ülkeyi bölmektir. Bazı Milletvekilleri ise yıllar önceki Ermeni olaylarından dolayı özür diliyorlar Ermenilerden özür dileyen alçaktır. MHP Oldukça bu ülkeyi kimse bölemez ve böldürmeyiz.Terörle mücadelede ve dış politikada  olduğu gibi ekonomide de bir başarı gösteremeyen AKP İktidarı çiftçinin,işçinin,esnafın memurun ve emeklinin derdine derman  olmamıştır” dedi.

 

Konuşmaların ardından yapılan oylama sonucunda yeni yönetim kurulu  Başkan Şükrü Köseoğlu,üyeler ise Mehmet Kavas,Ramazan Gülmez,İbrahim Kilimci,Nazım Baytok,Ayhan Çelik,Erol Kalın,Ahmet Kaşıkçı,Süleyman Hancı,Ümit Dişçi,Hüsnü Şentürk,İsmail Özkaçar,Tevfik Akçay,Sait Sandallı ve Hüseyin Gidiş’ten oluştu.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Şükrü Köseoğlu, "Biz bu dava için yola çıktık davanın temsilcileri olarak birey birey bu davayı toplumsal alanda anlatmak ve yaşamak zorundayız. MHP bayrağını en yükseklere taşımak için çalışmalıyız. Önümüzdeki seçimlerde partimizin oylarını artırmalıyız. Bu gün burada seçimin galibi ve mağlubu yoktur. Tüm arkadaşlarımızla beraberce çalışacağız onlarda birer yönetici” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi
Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek...
Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108.yılı kutlandı
Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108.yılı kutlandı