Kula yeni bir diyetisyen daha kazandı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula yeni bir diyetisyen daha kazandı

Diyetisyen Fadime Yağcı hizmet bürosunu açtı

30 Eylül 2022 - 10:19
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kula'nın tanınan ve sevilen Yağcı ailesinin genç diyetisyeni Fadime Yağcı, Kula'da klinik açtı. Kula halkına hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Yağcı, tüm Kula halkını kliniğine davet etti.

4 yıllık lisans eğitim süreciyle birlikte farklı eğitim kursları, zirveler ve konferanslara katılarak devam ettiği süreçte hem kurumsal hem de özel kliniklerde staj yaparak mesleğe kendini hazırlayan genç diyetisyen Fadime Yağcı, Bey Mahallesi Adnan Menderes Meydanı No: 3 Ekin Pazarı mevkiinde hizmet kliniğini açtı.

  Eğitim sürecinin ardından tamamladığı staj eğitimleriyle tecrübe kazandığını, Kula halkına hizmet edebilmek için gerekli tüm eğitim ve kursları tamamladığını dile getiren Diyetisyen Fadime Yağcı; " Aktif olarak çalıştığım stajlarımda  yoğun bakım hastaları, klinik hastalarını ve  karbonhidrat sayımını yakından ve detaylı inceleme fırsatı yakalayıp tecrübe edindim. Danışanlarımla etkili iletişim kurabilmek ve daha fazla kişinin hayatına dokunabilmek için Kula'da klinik açmaya karar verdim. Kliniğimde detaylı vücut analizi, kilo verme, kilo alma, hastalıklarda beslenme, emzikli ve gebelikte beslenme alanlarında hizmet vereceğim. Listelerimi danışanlarımın hayatına uygun, sürdürebilir, farklı tariflerle de destekleyerek hazırlıyorum. Tüm halkımıza sıkılmadan keyifli bir süreç vaat ediyorum. Memleketim Kula'da hizmet vermekten de ayrıca mutluluk duyuyorum. Tüm halkımızı kliniğime davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.

  Kula'nın yeni diyetisyeni Fadime Yağcı'dan randevu almak için, 0553 644 34 82 irtibat numarasından, ya da Bey Mahallesi Adnan Menderes Meydanı Ekin Pazarı mevkiindeki işyerini ziyaret edebilirsiniz.

2022/09/2022-09-30-10-20-11.jpg
2022/09/2022-09-30-10-20-14.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama şaheserinizle gurur duyacak mısınız?”
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama...
Kaymakam Özdemir ve Başkan Aşkın Cemar’ı fuarda yalnız bırakmadı
Kaymakam Özdemir ve Başkan Aşkın Cemar’ı fuarda yalnız...