KULA MEMURSEN TEMSİLCİLİĞİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA MEMURSEN TEMSİLCİLİĞİ

Memur sen Kula İlçe Temsilciliği tarafından “Yardımlar Afrika’ya Afrika’daki Masum Çocuklara” adlı kampanya başlatıldı.

08 Ekim 2011 - 16:41
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Memur sen  Kula İlçe Temsilciliği tarafından “Yardımlar Afrika’ya Afrika’daki Masum Çocuklara” adlı kampanya başlatıldı.

Kula yüzüncü yıl aile çay bahçesi önünde Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen ilçe temsilcisi Salim Tosun  Afrika’da insanlık dramının yaşandığını belirtti. Tosun  Kulalıları başlattıkları kampanyalarına Afrika’daki açlıktan ölen çocuklara ve insanlara yardımcı olmaya çağıracaklarını söyledi.

Tosun  “Memur-Sen Genel Merkezimizin başlatmış olduğu bu yardım kampanyasına Kula olarak   bizlerde etkili bir şekilde katılmaya karar verdik.  Başta Somali olmak üzere Afrika son yılların en büyük kuraklık ve kıtlık felaketini yaşamaktadır. Büyük çoğunluğunu çocukların oluşturduğu 11 milyon insanın ölüm sınırında yaşam mücadelesi vermektedir” dedi.

            Memur-Sen olarak, insanlığın ölmediğini, vicdanların tükenmediğini, erdemliliğin sözlüklerde kalmadığını göstermek için, ‘yardımlar Afrika’ya, Afrikalı masum çocuklara’ dediklerini ifade eden Salim Tosun, “Bu kapsamda, genel merkezimiz, bağlı sendikaların genel merkezleri, il ve ilçe teşkilatlarımızın bu yıl Ramazan ayında düzenlemiş bulundukları iftar programlarını iptal ettik. Bu programlara ayrılan kaynağın Afrika’daki açlık çeken,  susuzluktan kıvranan kardeşlerimize gönderilmesini uygun gördük. Bu mesajın aslında ülkemizin bütün sivil toplum kuruluşlarının hatta bütün insanlığın ortak mesajı olması gerektiğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Tosun “Afet acıları yaşamış bir ülke olarak tüm halkımızın bir insanlık görevi olan bu yardım kampanyalarına gönüllü olarak her türlü desteği vereceğine inancımız tamdır. Ümit ediyorum ki, yapmış olduğumuz bu kampanyalar ile Afrika'daki hayata tutunmaya çalışan kardeşlerimize bir yudum su, bir lokma ekmek ulaşmasına vesile oluruz. Dedi

Memur sen e bağlı olan Kuladaki sendika başkanları ve üyeleininde katıldığı basın açıklamasından sonra bağış kutusuna ilk yardımı Memur sen İlçe temsilcisi Salim tosun attı daha sonra diğer sendika temsilcileri yardımlarını bağış kutusuna attılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Transit ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı
Transit ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı
S.S. 56 Nolu Kooperatif Başkanı Karakuş üyelerle kahvaltıda bir araya geldi
S.S. 56 Nolu Kooperatif Başkanı Karakuş üyelerle kahvaltıda bir...