KUÇYAD RAMAZAN PAKETLERİNİ YERLERİNE ULAŞTIRDI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KUÇYAD RAMAZAN PAKETLERİNİ YERLERİNE ULAŞTIRDI

Kulamızda ocak ayında kurulduktan sonra yapmış olduğu faaliyetlerle halkımızın beğeni ve takdirini kazanan Kula Çalışanları Yardımlaşma Derneği

08 Ekim 2011 - 16:44
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kulamızda ocak ayında kurulduktan sonra yapmış olduğu faaliyetlerle halkımızın beğeni ve takdirini kazanan Kula Çalışanları Yardımlaşma Derneği (KUÇYAD) on bir ayın sultanı mübarek ramazanı şerifte de faaliyetlerine devam etti.

KUÇYAD  ramazan ayına girmeden önce, Kula merkez ve köylerimizde ihtiyaç sahibi aileleri belirledi ve bu aileler için hazırlanan gıda paketlerini sahiplerine teslim etti.

Konu ile ilgili bilgi veren KUÇYAD başkanı Mustafa Çapar “derneğimiz ve üyelerimiz misyon olarak kanunlar çerçevesinde sosyal,kültürel,sportif ve eğitim alanlarında Kulamıza ve Kula halkımıza getirisi olacak faaliyetler yapmayı hedeflemiş bir sivil toplum kuruluşudur.

Her ayın, her zaman diliminin ayrı ayrı faaliyetleri var ve bizler o zaman dilimlerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Dedi Çapar “Rahmet ayı, bereket ayı olan ramazan ayıda  yardımlaşma duygularımızın zirveye çıktığı  zaman dilimlerinden.Bu ay için,  dernek olarak zor durumda olan ailelerimizi merkez ve köyler olarak tespit ettik” dedi.

Çapar “Tespit ettiğimiz aileler için hazırladığımız gıda paketlerini ailelere teslim ederek bu bereket ayında inşallah onları da sevindireceğimizi düşünüyoruz.Bu çalışmada katkılarını esirgemeyen Kula esnafımıza , dernek üye ile gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz”dedi

 

AFRİKAYA MESAJLA YARDIM

 

Ayrıca KUÇYAD üyeleri bugün açlık ile çok zor günler geçiren Afrika içinde cep telefonlarından çok sayıda gönderdikleri mesajlarla oradaki kardeşlerimize destek oldular.

 

Bu konu ile ilgili KUÇYAD başkan yardımcısı Mehmet Akpınar Kula halkına çağrıda bulunarak bir Afrikalı kardeşimizin,bir Afrikalı çocuğun gülümsemesi için cep telefonlarımızdan bir kısa mesaj yeterli. Vatandaşlarımız ACLIK yazıp 5777 ye mesaj atmaları ile 5 TL Afrika ya yardım yapmış oluyorlar dedi.

Daha sonra hazırlanan gıda paketleri 1 tanesi merkez 4 tanesi köyler olmak üzere 5 arabaya yüklenilip belklide bu akşam bir çocuğu gülümsetebilmek için yola çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz istedi, Hikmet ve Ferdi başkan söz verdi
Deniz istedi, Hikmet ve Ferdi başkan söz verdi
Başkan Zeyrek’ten Kula’ya çıkarma
Başkan Zeyrek’ten Kula’ya çıkarma