KULA BELEDİYESPOR VOLEYBOL’DA EZDİ GEÇTİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KULA BELEDİYESPOR VOLEYBOL'DA EZDİ GEÇTİ

Türkiye voleybol federasyonu Aroma 3 ligde Kula belediye spor voleybol erkek takımı hafta sonunda oynadığı müsabakada rakibini 3-1 mağlup etti.

06 Aralık 2011 - 10:15
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye voleybol federasyonu Aroma 3 ligde Kula belediye spor voleybol erkek  takımı hafta sonunda oynadığı müsabakada rakibini 3-1 mağlup etti.

 

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Voleybol 3 Ligi Kula Belediye spor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Isparta Halkeğitimi ASO spor u 3--1 yenerek galip gelmeyi başardı.

 Isparta Atatürk spor Salonunda oynanan karşılaşmada Ispartada öğrenim gören Kulalı üniversite örgencileri Kazım Gülmez,  Fatih Dincer ve maçı izlemeye gelen  Kulalı esnafların desteği ile 3-1 galip ayrılmasını bildi.

.

Teknik Patron Ramazan Arslan yaptığı açıklamada Kula belediye spor olarak BAL liginden namağlup 3 lige yükselerek büyük başarı gösteren oyuncularımız ile kadromuza yapmış olduğumuz takviyelerle şampiyon olarak  hedeflerinin  2 lig olarak belirlediklerini söyledi. Ve bu galibiyetten dolayı voleybolcularını teşekkür etti.

 Kula belediye spor  yöneticisi Hasan Yiğen yaptığı açıklamada bu galibiyetle çıkış yakaladıklarını bizi Isparta’da yalnız bırakmayan örgenci kardeşlerimiz ve esnaf arkadaşlarımız Emrah Saya ve Furkan Ulu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x