AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI AŞURE DAĞITTI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI AŞURE DAĞITTI

AK Parti Kula Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtıldı.

06 Aralık 2011 - 10:13
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti Kula Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtıldı.

 

Ak Parti ilçe teşkilat binası önünde  AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen aşure dağıtımı büyük ilgi gördü. Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe  Başkanı Nejat Gülmez, Belediye Meclis Üyeleri Parti yönetimi kadın ve gençlik kolları üyeleri aşure dağıtımına katıldı. Kazanlarda getirilen 2 Bin kişilik aşure AK Parti kadınlar tarafından davetlilere dağıtıldı.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Akile Akdemir Muharrem Ayının önemine dikkat çekerek, tarih de bu ay içersinde birçok önemli olayların meydana geldiğini ifade etti. Akdemir “İlgiden oldukça memnun olduğunu  ve halkın birlik ve beraberliğini pekiştirmek için uzun yıllardır devam eden bu güzel adeti yerine getirdiklerini ifade etti. Türkiye'de farklılıkların ayrımcılık olarak değil, zenginlik olarak kabul edilmesi gerektiğine dikkat çeken Akdemir, aşure günleri için kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

İlçe Başkanı Nejat Gülmez ise  Muharrem Ayının Hz. Muhammet ile Ehli Beyt sevgisinin birleştiği, birlik, dirlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi. Gülmez, kadın kolları teşkilatını bu anlamlı etkinlikten dolayı kutladığını belirterek, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Selim Aşkın’da, aşure dağıtımının toplumumuzda yer etmiş bir gelenek olduğunu, bunun yanında Muharrem ayı içersinde yaşanan olaylar nedeniyle hüznü ve sevinci bir arada yaşadıklarını ifade etti. Aşkın “AK Parti olarak güzel geleneklerimizi ve adetlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Yüzyıllardır süre gelen bu geleneğin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x