HAYIRSEVERLER TARAFINDAN FOTOKOPİ MAKİNASI ALINDI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAYIRSEVERLER TARAFINDAN FOTOKOPİ MAKİNASI ALINDI

Yunus Emre İlköğretim Okulu yeni yıl takvim çalışması kapmasında elde ettiği gelirle güvenlik kameralarına kavuştu. Çalışmayı yürüten Volkan Kaz her okulun güvenlik kamerasına ihtiyaç duyduğunu

22 Ocak 2012 - 16:36
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yunus Emre İlköğretim Okulu yeni yıl takvim çalışması kapmasında elde ettiği gelirle güvenlik kameralarına kavuştu.  Çalışmayı yürüten Volkan Kaz  her okulun güvenlik kamerasına ihtiyaç duyduğunu, hayırseverler aracılığıyla kameraya kavuşmaktan mutlu olduklarını belirtti. Müdür Yardımcısı Mustafa İmir “Okulların  eğitimde teknolojilere yer vermesinin eğitim kalitesini artıracağını, ikinci dönemde de Okula dokunmatik akıllı tahta kazandırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Ayrıca okulun ek binasını yaptıran hayırsever Jeoloji Mühendisi Mehmet Ali Yavuz tarafından Okula fotokopi makinesi hediye edildi. Hayırseverin kendisinin  Fethiye’de bulunmasından dolayı  fotokopi makinesini  Okul yönetimine Gökçeören beldesinde  ikamet eden hayırseverin annesi ve babası teslim etti. Hayırsever aile eğitim ve öğretime desteklerinin her zaman devam edeceğini belirterek en güzel hayır işinin geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın eğitimine yapılan yardımlar olduğunu belirttiler. Okul Müdürü Mahmut Akcin yardımlarından dolayı Yavuz ailesine teşekkürlerini belirterek, imkanı olan herkesin eğitime destek vermesi gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi
Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek...
Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108.yılı kutlandı
Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108.yılı kutlandı