Futsal’da ilk kez takım kuran Germiyanoğulları şampiyon oldu
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Futsal'da ilk kez takım kuran Germiyanoğulları şampiyon oldu

Futsal'da ilk kez takım kuran Germiyanoğulları şampiyon oldu

19 Mayıs 2023 - 14:17
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kula'da eğitim faaliyetlerinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu yıl ilk kez kurduğu kız futsal takımı ile şampiyonluk elde etti. Okulun başarılı öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçede düzenlenen çeşitli turnuvalarda da başarılı sonuçlar elde etti.

  Kula'da sosyal ve kültürel faaliyetler ile eğitim faaliyetlerinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sporda da başarı üstüne başarı eklemeye devam ediyor. Geçmiş yıllarda beden eğitimi öğretmeninin eksikliğinden dolayı ilçe genelindeki turnuvalara katılamayan Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, aslen Kulalı olup Kula dışında görev yapan beden eğitimi öğretmeni Tayfun Polat'ın okula atanmasıyla başarı elde etmeye başladı.

  İLK KEZ KURULAN FUTSAL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

  Beden Eğitimi Öğretmeni Tayfun Polat'ın çabaları, okul idaresinin destekleriyle bu yıl ilk kez kurulan ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe genelindeki okullar arasında düzenlenen turnuvaya katılan kız futsal takımı, turnuva boyunca karşılaştığı tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon olmayı başardı.

  DİĞER BRANŞLARDA DA BAŞARI ELDE ETTİLER

  İlk kurulan kız futsal takımında olağanüstü bir başarı ile şampiyon olmayı başaran Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilçe genelinde düzenlenen kızlar masa tenisi turnuvasında 1.'lik ve 2.'lik, erkekler masa tenisi turnuvasında 2.'lik, kız voleybol turnuvasında da 3.'lük elde etti.

  Eğitim öğretim yılının başından bu yana okul öğrencilerinin sportif başarılar elde etmesi için okul idaresinin de desteğiyle var gücü ile çalıştıklarını dile getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Tayfun Polat, öğrencilerini tebrik etti. Aslen Kulalı olduğunu ve uzun yılların ardından Kula'da görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Polat; " Önceki yıllarda okulumuz bünyesinde görevli beden eğitimi öğretmeni olmadığından dolayı ortaya çıkan eksikliği göreve başladığımda fark ettim. Memleketim Kula'da görev yapmanın mutluluğunu yaşamanın yanı sıra, memleketimin başarılı öğrencilerini de sportif faaliyetlere yönlendirmek için girişimlerde bulundum. Bu çerçevede 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen turnuvaya katılmak için kız futsal takımı çıkardık. Turnuvanın başından bu yana karşılaştığımız tüm rakiplerimizi mağlup etmeyi başaran öğrencilerimiz, ilçe şampiyonu olma başarısıyla bu gururumuzu taçlandırdı. Futsal takımımızın başarısının yanı sıra kızlar masa tenisi turnuvasında 1.'lik ve 2.'lik, erkekler masa tenisi turnuvasında 2.'lik ve kız voleybol turnuvasında da 3.'lük elde eden öğrencilerimizin, başarısını gözler önüne serdi. Turnuvada başarı gösteren tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, okul müdürümüz Ahmet Ali Okumuş ve idarecilerimize de destekleri için teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

  Beden Eğitimi Öğretmeni Tayfun Polat'ın büyük çabalarıyla elde edilen başarılardan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş, ilk kez kurulan kız futsal takımı öğrencileri başta olmak üzere tüm branşlarda başarı gösteren öğrencilerini tebrik etti.  Beden Eğitimi Öğretmeni Tayfun Polat'a da sportif faaliyetlerde her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Okumuş, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerinin ardından sporda da ilçe genelinde adından söz ettiren bir okul olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

  Öte yandan turnuvalarda dereceye giren takım ve öğrencilere, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen ilçe programının ardından Kaymakam Birkan Tatlısöz ve protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyalar takdim edildi.

2023/05/2023-05-19-14-18-12.jpg
2023/05/2023-05-19-14-18-16.jpg
2023/05/2023-05-19-14-18-19.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan Dönmez'i Ziyaret Etti
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan...