Bakan Kasapoğlu’nun memleketine TOGG ile gelmesi bekleniyor
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bakan Kasapoğlu'nun memleketine TOGG ile gelmesi bekleniyor

Kula'nın gururu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 21 Mayıs Pazar akşamı yani yarın akşam Kulalı hemşehrileri ile buluşuyor. Bakan Kasapoğlu'nun memleketini ziyaretine, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG ile gelmesi bekleniyor.

20 Mayıs 2023 - 21:43
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kula'nın gururu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 21 Mayıs Pazar akşamı yani yarın akşam Kulalı hemşehrileri ile buluşuyor. Bakan Kasapoğlu'nun memleketini ziyaretine, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG ile gelmesi bekleniyor.

  Memleketine kazandırdığı hizmetlerle ilçeyi adeta bir spor şehrine dönüştüren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hemşehrileri ile buluşmak için 21 Mayıs Pazar, yani yarın akşam saat 21.00'de Kula'ya geliyor. Bakan Kasapoğlu'nun gün boyu yapacağı Soma, Kırkağaç, Gölmarmara, Selendi ve Kula ziyaretlerine, Kula'nın rengi de verilen Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG ile gelmesi bekleniyor.

  AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada tüm Kula halkını Kula'nın bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun akşam programına davet etti. İlçeye kazandırdığı yatırımlara tüm halkın bakanı olarak kabul ettiği Bakan Kasapoğlu'nun memleketine Kula rengi TOGG ile gelmesini beklediklerini de dile getiren Başkan Aşkın, açık hava mitingi gibi gerçekleştirilecek olan programa tüm Kula halkını davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”