Ferdi Zeyrek’ten Büyükşehir çalışanlarına söz; “EN...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ferdi Zeyrek’ten Büyükşehir çalışanlarına söz; “EN DÜŞÜK MAAŞ 35 BİN TL OLACAK”

Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına önemli sözler veren CHP’li Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan dostlarım, en düşük maaşınız 35 Bin TL olacak artık.”dedi.

22 Mart 2024 - 11:44
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, belediye çalışanlarının yüzünü güldürecek önemli açıklamalar yaptı. Belediye başkanı olduğunda işini hakkıyla yapan hiç kimseyi işten çıkarmayacaklarını sözünü veren Zeyrek, mevcut belediye yönetimi tarafından mobbing uygulanarak adeta yerlerinden sürgün edilen tüm çalışanların ikamet ettikleri yerlere geri döneceklerini söyledi. CHP’li Zeyrek ayrıca belediye çalışanlarını heyecanlandıracak bir maaş sözü de verdi.

İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN HİÇ KİMSE İŞİNDEN AYRILMAYACAK

Belediye işçilerinin işiyle tehdit edildiğine değinen Ferdi Zeyrek, mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yüklendi. Zeyrek; “Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızı korkutuyorlar. İnsanı işiyle aşıyla tehdit eden bir tane bilboard belediye başkanı var. Diyor ki; Ferdi Zeyrek başa gelirse sizi işten çıkaracakmış. Sevgili dostlarım, ben emeğin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Ekmeğin nasıl kazanıldığını bilirin. İşinde gücünde olan, işini doğru yapan hiç kimse çekinmesin. Kimse işinden ayrılmayacak.”dedi.

ADETA SÜRGÜN EDİLEN HER BELEDİYE ÇALIŞANI ARTIK İKAMET YERLERİNE YAKIN OLACAK

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, tüm belediye çalışanlarının ikamet ettikleri adreslere geri döneceklerini şu sözlerle müjdeledi; “Bir de mobbing uygulanıp sağa sola sürgün edilen, işçi kardeşlerimiz var. Artık size söz; ikametgah adreslerinize geri döneceksiniz. Artık kimse bu şekilde sizi zorla işinizle tehdit edemeyecek.”

ZEYREK BİR DE MAAŞ AÇIKLADI

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanlarına bir de maaş açıklayan Zeyrek; “Ve belediye çalışanları. Benim mesai arkadaşlarım olacaklar birkaç gün sonra. Onlara buradan bir tane de maaş açıklamak istiyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan dostlarım, en düşük maaşınız 35 Bin TL olacak artık.”dedi.

“MANİSA FK’YA FUTBOLCU ALACAĞIMA BU HİZMETLERİ YAPARIM”

Açıklamalarında bir de mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e gönderme yapan Ferdi Zeyrek; “Bilboard belediye başkanı bana diyor ki; bunları yapamazsın diyor. Nasıl yapacaksın diyor. Ona her yerden söylüyorum buradan bir daha söyleyeceğim.  Manisa Futbol Kulübü’ne futbolcu alacağıma, ben halkıma bu hizmetleri vereceğim. Daha bunlarla da bitmeyecek. Zaman içerisinde artık halkımın parası halkım için harcanacak. Sadece kendisine ve çevresine rant sağlamaktan başka bir şey yapmayan bilboard belediye başkanına kırmızı kart gösterecek miyiz?” diye sordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu