ÖZDAĞ; “PABUÇ PAHALI OLUNCA HERKES MALVARLIĞINI AÇIKLAMAYA...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÖZDAĞ; “PABUÇ PAHALI OLUNCA HERKES MALVARLIĞINI AÇIKLAMAYA BAŞLADI. BİR KİŞİ HARİÇ”

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Selçuk Özdağ, önceki gün Sarıgöl ve köylerinden sonra dün de Kırkağaç ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

22 Mart 2024 - 11:32
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kırkağaç’da gördüğü manzara hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımında: “Kırkağaç ve köyleri, kendi haline bırakılmış ne halin varsa gör denilmiş ve terkedilmiş bir kasaba gibi. Yazık çok yazık.

İnsanımız bunu hak etmiyor, hele Manisalılar hiç hak etmiyor.” değerlendirmesini yaptı.

Kırkağaç merkezinde de tıpkı Manisa’nın hemen hemen her yerinde olduğu gibi ciddi bir otopark sorununun olduğunu, aracı olanlar için kent merkezine gelmenin bir işkence olduğunu dile getirdi.

Kırkağaç gibi zeytin başta olmak üzere tarım üretiminin merkezi olan bir yerde adam akıllı bir pazar yerinin olmamasını eleştiren Özdağ, “bu kadar basit bir meseleyi bile çözememiş, belki de umursamayan bir belediye başkanı, on küsür yıldır nasıl olsa beni seçiyorlar ne diye kendimi yorayım, ne diye buralara yatırım yapayım diyor olmalı. Haklı mı? Elbette değil, madem bu halk seni insan yerine koyup oy verdi ve  seçti, sen de en azından görevini yap kardeşim” diyerek tepki gösterdi.

Ayrıca “Kırkağaç’ın bir otogarı bile yok yahu, bu ne biçim bir anlayış, böyle mi yönetiyordun bu şehri” diyerek vatandaşların taleplerine tercüman oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Selçuk Özdağ önceki gün malvarlığını açıklamış ardından Cengiz Ergün’e de bir çağrıda bulunarak niye malvarlığını açıklamadığını sormuştu.

Özdağ; “Bu şehri  dürüstçe yönet diye, halkın oyunu verdiği ve güvendiği Cengiz Ergün beyefendi, diyelim ki beni muhatap almak istemiyor, peki Manisalıları niye umursamıyor. Hem oylarına talip hem de Manisa halkını umursamıyor. Bu ne küstahça bir tavır böyle. Siz belediye başkanı mısınız yoksa Ali kıran baş kesen mi?” dedi.

Özdağ: “Ankara’da malum bir belediye başkanı adayı gibi alnıma hiç kara leke sürmedim. Belediye’nin hiçbir imkanından nemalanmadım.  Sadece belediye başkanlığı maaşımla ve ailemden kalan miraslarla bu kadar mal varlığının sahibi oldum’ diyor olmalı  diyeceğim ama Ankara ‘daki malum aday bile yalandan da olsa kocaman bir liste malvarlığı açıkladı, sen de bu bile yok ne iş “ açıklaması yaptı.

“Sayın başkanın zaten aileden dolayı çok zengin olduğunu ve Kocaman bir Mahalle olan Uncubozköy Mahallesi’nin,  neredeyse yarısının sahibi olduğunu da biliyoruz. Doğru, aileden kalan miraslarda var ama… Sonrasında edindiklerini de bu halkın bilmeye hakkı var. Bu halktan yine oy isteyemeye soyunmuş isen; halkın bu şehirde  veya başka şehirlerde ne kadar daha mal varlığı edindiğini, nasıl edindiğini bilmesi en doğal hakkı. Mal varlığını neden açıklamıyorsun sayın başkan? Ya da en azından; mal varlığını neden açıklamadığının bilgisini vermelisin. Mesela sen de birileri gibi” mülk Allah’ındır falan mı demek istiyorsun ya da Paşa keyfim böyle istedi, o nedenle açıklamıyorum” mu diyorsun. Veya ‘benim mal varlığımdan kime ne.  İster açıklarım, ister açıklamam’ mı demek istiyorsun. Hele bir konuş da bilelim.”

Özdağ: “Hem sadece malvarlığını açıklamak da yetmez. Senin ve birinci derece akrabalarının sahip olduğu tüm menkul ve gayrimenkul malvarlığının edinme kaynağı, değeri ve bugünkü değeri ile bunlar için devlete ödenen vergi miktarlarının da açıklanması gerekir. Yoksa mesela benim bir evim var bir  milyon ama senin de evin var 50 milyon. Bunlar için  ne vergi verdiğini  halkımız öğrensin ki kıyaslamayı da ona göre yapsın. Bakalım sen de birileri gibi Harun musun Yoksa Karun mu?” değerlendirmesini yaptı.

2024/03/2024-03-22-11-33-12.jpg
2024/03/2024-03-22-11-33-15.jpg
2024/03/2024-03-22-11-33-20.jpg
2024/03/2024-03-22-11-33-22.jpg
2024/03/2024-03-22-11-33-26.jpg
2024/03/2024-03-22-11-33-29.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu