Çeçen Mermer spora destekte hız kesmiyor
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çeçen Mermer spora destekte hız kesmiyor

Ülküspor'un yeni sezon formaları Çeçen Mermer'den

11 Ekim 2022 - 21:18 - Güncelleme: 26 Ekim 2022 - 17:06
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Uluslararası ticarette dünya genelinde önemli bir marka haline gelen Çeçen Mermer, ticaretin yanı sıra hizmet verdiği Manisa'nın Kula ilçesinde spora olan destekleri de aralıksız devam ediyor. Kula Ülküspor Kulübü'nün as başkanlığını da yapan Çeçen Mermer Genel Müdür Yardımcısı Ubeydullah İldeniz kulübün antrenmanını ziyaret ederek ana sponsoru oldukları yeni sezon formalarını teslim etti.

    Kula'da 7 gün 24 saat hizmet vermenin yanı sıra uluslararası satış ve pazarlama ağının verdiği güç ve daimi olarak arayışta oldukları yeni ocaklarla hammade renk çeşitliliğini artırıp, mevcut üretim tesislerine yapacakları yatırımlarla uluslararası pazarda söz sahibi ve trendleri belirleyen bir firma olmayı hedefleyen Çeçen Mermer, hizmet verdikleri Kula ilçesinde spora yaptıkları desteğe de hız kesmeden devam ediyor. Birçok amatör branşta çeşitli destek sağlayan Çeçen Mermer'in Genel Müdür Yardımcısı Ubeydullah İldeniz, 2022-2023 sezonuna hız kesmeden devam eden Kula Ülküspor'un ana sponsoru oldu. Yeni sezonun ilk maçına sayılı günler kala Jeopark Stadı'nda idmanlarını sürdüren Ülküspor'u ziyaret eden İldeniz ve beraberindeki heyet, takım oyuncuları e teknik ekiple uzun süre sohbet etti. Sezon boyunca destek sağlayacaklarının sözünü veren İldeniz, Ülküspor'un yeni sezon formalarını takımın teknik heyetine teslim etti.

  Yaptıkları uluslararası ticaretle Kula'yı tanıtmanın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun memleketi Kula'da spora destek sağlayarak gençleri teşvik etmeyi amaçladıklarını dile getiren Çeçen Mermer Genel Müdür Yardımcısı Ubeydullah İldeniz, Kula Ülküspor'a yeni sezonda başarılar diledi.

 

  İldeniz'in sporcu ve teknik ekibi ziyaretine Kula Ülküspor Kulüp Başkanı Harun Kaşıkçı, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Taşdelen, teknik direktör Mustafa Taşatar ve Çeçen Mermer Gayrimenkul Koordinatörü Ahmet Kavas da katıldı.

2022/10/2022-10-11-21-19-40.jpg
2022/10/2022-10-11-21-19-43.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x