Kula MYO’ya bir müjde daha; Kapalı spor salonu yapılacak
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula MYO’ya bir müjde daha; Kapalı spor salonu yapılacak

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun memleketi Manisa’nın Kula ilçesine yaptığı hizmetlere bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz ay içerisinde memleketindeki yatırımları inceleyen Kasapoğlu, Kula MYO Müşerref Akhan Kampüs alanı içerisinde halı saha ve KYK yurdunun ardından kapalı spor salonu kazandırılmasını istemişti. ,

17 Ocak 2024 - 10:17
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun memleketi Manisa’nın Kula ilçesine yaptığı hizmetlere bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz ay içerisinde memleketindeki yatırımları inceleyen Kasapoğlu, Kula MYO Müşerref Akhan Kampüs alanı içerisinde halı saha ve KYK yurdunun ardından kapalı spor salonu kazandırılmasını istemişti. Bakanlıktan gelen onayın ardından kampüs alanı içerisindeki hangar, yapılacak restorasyonun ardından kapalı spor salonu olarak eğitime kazandırılacak.

 

  Bakan olarak görev yaptığı dönemde Kula’ya kazandırdığı büyük hizmetlerle memleketinin gururu haline gelen önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketine kazandırdığı eserlere bir yenisini daha ekleyerek hemşerilerine bir kez daha gurur yaşattı. Geçtiğimiz ay memleketini ziyaret ederek ilçede yürütülen yatırımların son durumları hakkında bilgi alan eski Bakan Kasapoğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu’nu da ziyaret ederek hizmete açıla halı saha ve yapımı devam eden 500 kişilik KYK öğrenci yurdu inşaatını incelemişti. Ziyareti esnasında kampüs alanı içerisinde bulunan eski hangarın da restore edilerek eğitime kazandırılması talimatını veren eski Bakan Kasapoğlu, sağladığı desteklerle kapalı spor salonunun yapımında büyük bir rol oynamıştı. Eski bakan Kasapoğlu’nun talimatıyla harekete geçen okul yönetimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’yla yaptığı görüşmelerin ardından eski hangarın restore edilerek kapalı spor salonu olarak hizmete açılacağını duyurdu.

  Müjdeli haber ile ilgili açıklama yaparak eski Bakan Kasapoğlu’nun memleketine hizmetlerine devam ettiğini dile getiren Manisa CBÜ Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı, kampüs alanı içinde üniversite öğrencilerinin sosyal ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak olan Kapalı Spor Salonu’nun yapımı için bakanlıktan onay geldiğini ifade etti. Kurumu adına duydupu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Çamlı, hem yurt inşaatının tamamlanmasıyla hem de öğrencilerin kampüs içindeki sosyal ve sportif ihtiyaçların karşılanacağı basketbol ve voleybol sahalarını içeren kapalı spor salonunun yapılmasıyla mevcut öğrencilerin zamanlarını çok daha verimli geçirebileceğini, aynı zamanda Kula Meslek Yüksekokulu’nun tercih edilebilirliğini kat kat artıracağını söyledi. Yapılan geliştirmelerle üniversitenin bütünlüğünün büyük oranda tamamlandığını belirten Çamlı, desteğini her zaman gösteren başta önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğluna, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir'e, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a, siyasi parti ilçe başkanlarına, oda başkanlarına, Kulalılara ve emeği geçen herkese üniversite adına teşekkür ettiğini belirtti.

2024/01/2024-01-17-10-19-04.jpg
2024/01/2024-01-17-10-19-08.jpg
2024/01/2024-01-17-10-19-12.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Başkan Dönmez açıkladı; “Kasamız boş”
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu
Özgür Özel’den Kula’da milliyetçilik vurgusu