Yeni eğitim öğretim yılında 6 bin 23 öğrenci ders başı...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeni eğitim öğretim yılında 6 bin 23 öğrenci ders başı yapacak

2023-2024 eğitim öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Kula genelinde ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte 546 öğretmen ve 6 bin 23 öğrenci yeni eğitim öğretim yılında ders başı yapacak.

09 Eylül 2023 - 10:22
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi günü çalacak. Kula’da yaklaşık 6 bin 23 öğrenci ve 546 öğretmen ders başı yapacak. Bu yıl yaklaşık 433 öğrencinin ilkokul 1. sınıfa, yine yaklaşık 573 öğrencinin de okul öncesi eğitim kurumlarında okula başlaması bekleniyor.

  Yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler, idareciler ve veliler için hayırlı olmasını temenni eden Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, yeni eğitim döneminde de başarılı çalışmaları yakından takip edip öğrencilerin başarılı oldukları alanlarda kendilerini geliştirebilmeleri açısından çalışmalar yürüteceklerini dile getirdi. 11 Eylül’de başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin 5 Şubat 2024 Pazartesi başlayacağını belirten Okulmuş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının 14 Haziran 2024 Cuma günü sona ereceğini dile getirdi.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Okulmuş’tan yeni eğitim yılı mesajı

  Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, 2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı için mesaj yayımladı. Öğrenciler, öğretmenler ve velilere sağlıklı ve başarılı eğitim öğretim yılı temenni eden Okulmuş, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Öğretmenler, Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler.  Öncelikle; yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olması temennisiyle sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum. Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızı; milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, vatanına ve milletine hizmet etmek için birbirleriyle yarışan, iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve sorumlu bireyler olarak yetiştirmek hepimizin en büyük vazifesidir. Sevgili öğrencilerimizin hak ettikleri güzel ortamlarda eğitim görmeleri; eğitim çalışanlarımızın en verimli ortamlarda çalışmaları bizim önceliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x