Villa Love Story düzenlenen törenle hizmete açıldı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Villa Love Story düzenlenen törenle hizmete açıldı

Kula da uzun süredir fotoğrafçılık yapan Love Story fotoğrafçılığın sahibi Emine Şahin bir ilke daha imza attı.

29 Mart 2022 - 17:23
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Yaklaşık 18 yıldır fotoğrafçılık sektöründe birçok yenilikte imzası olan Emine Şahin, Kula’da oluşturduğu Villa Love Story fotoğraf çekim merkezi ile fotoğraflara değer katacak.

Bugün yapılan açılış programında konuşma yapan işletme sahibi Emine Şahin “Kula’da ikinci şubemi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. 18 yıldır fotoğrafçılık sektörüyle uğraşmaktayım. Bu alanda bir çok eğitimler aldım, bir çok sertifika almaya hak kazandım. Bir bayan fotoğrafçı olarak birçok yeniliğe imza attım. Bugün burada birlikte olmamızın sebebi, Kula'mızda yeni bir hizmeti sizlere sunuyor olmamdır. Bu zamana kadar şehir dışında bir çok çekimlerde bulundum, Ege bölgesi, İç Anadolu bölgesi, Güneydoğu Anadolu bölgesinde çalışmalar yaptım. Bunun dışında yurtdışı çalışmalarımda oldu. Suriye ve Yunanistan’dan da davet alarak mesleğim gereği çalışmalarda bulundum. Bugün ise Kula’da bir ilke daha imza atıyoruz. Villa Love Story olarak yeni bir fotoğraf çekim alanını sizlere sunuyoruz. Biz bu çalışmalarımızı yaparken bir taraftanda Kula’nın kültür ve turizmine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Çünkü dışarıdan gelen müşterilerimizi önce Kula’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiriyoruz, Kula’yı tanıtıyoruz çekimlerimiz yapıp kendilerini memnun bir şekilde uğurluyoruz. Bugün burada beni yalnız bırakmayan ve her türlü desteği sağlayan ailem ve bu çalışmalarım da bana destek veren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

  Villa Love Story Konsept Danışmanı Yusuf Aslan yaptığı konuşmada “Açıkçası Burası benim dönüm noktam, Şuan burada bu konuşmayı yapıyor oluşum hayatımda aldığım üçüncü büyük virajın başlangıcıdır benim için. Meslek hayatımda bu zamana kadar kat ettiğim yollar, edindiğim tecrübeler, görebildiğim hatalarım bana çok şey kattı. Kendime hedeflediğim bu yolda her gün kendimi bir önceki günden daha da ileriye taşıyabilmek amacım ve bunu başarmanın gururunu siz değerli konukların da burada bu davete katılmasıyla yaşıyorum. Burada bulunma amacımız Kula'mıza ikinci şubesini açacak olduğumuz Willa Love story çekim alanı içindir. 4 aylık uğraş sonucu Kula'mıza böyle bir hizmet kazandırmanın sevincini yaşıyorum. Mesleğe başlamamdan bu yana bana bu yolda desteğini hiç bir zaman esirgemeyen öncelikle sevgili abime ve aileme teşekkür ediyorum ve hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

  Konuşmaların ardından açılış programı açılış kurdelesi ve pasta kesimi ile devam ederken, halk oyunu gösterileri sergilendi.

  Program, ikramların ardından son buldu.

2022/03/2022-03-29-17-24-47.jpg
2022/03/2022-03-29-17-24-54.jpg
2022/03/2022-03-29-17-25-02.jpg
2022/03/2022-03-29-17-25-10.jpg
2022/03/2022-03-29-17-25-18.jpg
2022/03/2022-03-29-17-25-25.jpg
2022/03/2022-03-29-17-25-33.jpg
2022/03/2022-03-29-17-25-41.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İlçe Başkanı Yardımcı: “Genel Başkanımız Özgür Özel’e Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz”
CHP İlçe Başkanı Yardımcı: “Genel Başkanımız Özgür...
Kula'da trafik haftası kutlandı
Kula'da trafik haftası kutlandı