Tofaş marka araç sahipleri, Kula Tofaş Fan Kulüp tarafından organize edilen etkinlikte ikinci kez bir araya geliyor.
Manisa’nın Kula ilçesinde gerçekleştiren etkinliğe Kula’ya yakın il ve ilçelerde yaklaşık 500 Tofaş tutkunu katılması bekleniyor
Yaklaşık 500 kadar Tofaş tutkunu, Kula Tofaş Fan Kulüp üyeleri tarafından sosyal medya üzerinden organize edilen etkinlikte Kula’da ikinci kez buluşmayı kararlaştırdı.
Tofaş tutkunları Kula Sanayi Sitesi mevkiinde buluşarak Kula’ya ilçesinde konvoy yapacaklar. Kula, Salihli, Turgutlu, Alaşehir, Milas, Gediz, Uşak, Denizli, Muğla İzmir gibi çevre il ve ilçelerden yaklaşık 500 Tofaş tutkununu Kula’ya beklediklerini ifade eden Kula Tofaş Fan Kulübü Kurucusu İlyas Eşmeli, geçen yıl ilk etkinliğimize 200 arkadaşımız araçları ile birlikte katıldı. Programda hem tanışma hem de kaynaşma fırsatı bulduk. Bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Etkinliğimize katılan misafirlerimize Tavuklu pilav ve Ayran ikramında bulunacağız dedi.
Bu etkinlikle Kulanın tanıtımını da katkı sağladıklarını dile getiren Eşmeli “Tarihi Kula’mızı görmeleri için çevre il ve ilçelerden arkadaşlarımızı Kula’mıza davet ettik. Arkadaşlarımızın Kula’mıza katkı sağlayacağını düşündük. Kısa bir şehir turu yapmak istiyoruz. Tur esnasında sıkıntı olmayacağını da umuyoruz." dedi.
YORUMLAR