Taylan Sigorta’da büyük kampanya!
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Taylan Sigorta'da büyük kampanya!

Sigorta poliçelerini Taylan Sigorta'ya kestirin, yakıt desteğinden sizde yararlanın

29 Ocak 2023 - 22:54
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Uzun yıllardır Kula'da hizmet veren Taylan Sigorta, yeni yılla birlikte güzel bir kampanya başlattı. Bu zamandan itibaren sigorta poliçelerini Taylan Sigorta'ya kestiren tüm vatandaşlara, ödediği sigorta ücretine göre tek seferlik yakıt desteği sağlaynacak.

  Uzun yıllardır Kula'da hizmet veren ve müşteri memnuniyeti ile adından söz ettiren bir işyeri olan Taylan Sigorta, yeni yılla birlikte güzel bir kampanyaya imza attı. Taylan Sigorta sahibi Mehmet Ali Özkaya, bu zamandan itibaren sigorta poliçelerini Taylan Sigorta bünyesinden kestiren vatandaşlara sadece Egemen Dinlenme Tesisleri'nde geçerli olmak üzere tek seferlik yakıt desteği sağlayacak. Bu kapsamda sigorta poliçeleri 2 bin TL ile 4 Bin TL arasında olan vatandaşlara 50 TL, 4 Bin TL ile 6 Bin TL arasında olan vatandaşlara 100 TL, 6 Bin TL ile 8 Bin TL arasında olan vatandaşlara 150 TL, 8 Bin TL ile 10 Bin TL arasında olan vatandaşlara 200 TL, 10 Bin TL ve üzeri olan vatandaşlara da 300 TL'lik yakıt desteği sağlanacak.

  Bu yakıt desteği sadece Egemen Dinlenme Tesisleri'nde geçerli olacak ve vatandaşlara tek seferlik kullanım hakkı sağlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama şaheserinizle gurur duyacak mısınız?”
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama...
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu