SGK KULA ŞUBE MÜDÜRÜ’NE HOŞGELDİN ZİYARETİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SGK KULA ŞUBE MÜDÜRÜ'NE HOŞGELDİN ZİYARETİ

Kula CHP ilçe Yöneticilerinden SGK Kula Şube Müdürlüne Hoş geldin Ziyareti..

23 Kasım 2011 - 09:08
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula CHP ilçe  Yöneticilerinden SGK Kula Şube Müdürlüne Hoş geldin Ziyareti..

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne  atanan yeni SGK Müdürü Mehmet Yörük  göreve başladı. CHP ilçe başkanı Halit Eryılmaz ve beraberindeki yöneticiler SGK Müdürü Mehmet Yörük’ü makamında ziyaret ederek bundan sonraki görevinde kendisine başarılar dilediler. SGK Müdürü Yörük  de bu ziyaretin gerçekleşmesinden çok memnun olduğunu belirterek teşekkürlerini sundu.

 

Yörük SSK/ BAĞ-KUR /EMEKLİ SANDIĞI tek çatı altında birleştikten sonra 2008 yıllarında Manisa da görev yaptıktan sonra Antalyaya Tayini çıktığını söyleyen Yörük daha sonra kısmet oldu Manisanın güzel ilçesinde SGK müdürü olarak göreve SGK nın Kulaya açılması ile birlikte   şu anda Sigortalılar Manisa’ya gitmeyerek  Kulai Sosyal Güvenlik Merkezinde  SSK/Emekli Sandığı/ Bağ-Kur  emekliliğe kadar tüm işlemler yapılmaktadır. Dedi.

CHP İlçe başkanı Halit Eryılmaz “ SGK nın Kula’ya açılması ile birlikte vatandaşların büyük çoğunluğunun işleri Manisa’ya gitmeden ilçemizde yapılması çok güzel bir şey İnsanlarımız Manisa ya gittiğinde 1 günleri neredeyse yetmiyordu şimdi ilçe merkezinde olması nedeniyle kimse işinden kalmıyor dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yağışlı hava zincirleme kazayı beraberinde getirdi.
Yağışlı hava zincirleme kazayı beraberinde getirdi.