ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN MEVLİT OKUTTULAR
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN MEVLİT OKUTTULAR

ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN MEVLİT OKUTTULAR

24 Kasım 2015 - 15:49
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal etmiş öğretmenler için mevlit okuttu.

Kula Kurşunlu Camiinde okutulan mevlidi şerife İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Şube Müdürleri Ethem Dağlı ve Sabahattin Öner, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ve cemaat katıldı.

Mevlit öncesi açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan; “ 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bugün şehit ve vefat etmiş öğretmenlerimizi dua ile anmak istedik. Öğretmenler gelecek neslimizin ışığı olmuştur. Buradan vefat eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bütün öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutluyoruz” dedi.

6412863.jpg
217881.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Servet Gündüz, CHP Kula İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı
Servet Gündüz, CHP Kula İlçe Başkanlığına adaylığını...
Dönerci Ali Usta Kula’da hizmete girdi
Dönerci Ali Usta Kula’da hizmete girdi