SEÇMEN KÂĞITLARI MUHTARLARA GELDİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SEÇMEN KÂĞITLARI MUHTARLARA GELDİ

SEÇMEN KÂĞITLARI MUHTARLARA GELDİ

31 Mayıs 2018 - 12:25
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

24 Haziran’da yapılacak 2018 Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için seçmen bilgi kâğıtları muhtara teslim edildi.


Manisa’nın Kula ilçesinde genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için güncellenen listeler ve seçmen bilgi kâğıtları ilçe seçim kurulu tarafından muhtarlara teslim edildi. Seçmen bilgi kâğıtları muhtarlar tarafından dağıtılmaya başlandı.


Kula 4 Eylül Mahalle Muhtarı Mehmet Yavuz, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kâğıtlarını teslim aldıklarını ve kâğıtların muhtarlıklarda olduğunu belirterek vatandaşlara seçmen kâğıtlarını almaları çağrısında bulundu.


Yavuz, “İlçe seçim kurulu tarafından seçmen bilgi kâğıtları bize 30 Mayıs tarihi itibariyle verildi. Bizlerde seçmen kâğıtlarımızı matbaada kestirerek vatandaşlarımıza dağıtmak için hazırlığımızı tamamladık. Bugünden itibaren biz de seçmen bilgi kâğıtlarını dağıtmaya başladık" dedi.


Yavuz sözlerini şöyle tamamladı: "Vatandaşlar ayrıca, Yüksek Seçim Kurulu’nun internet sitesinden hangi sandıkta oy kullanacaklarını öğrenebilirler. Kimlik veya sürücü belgesiyle seçimde oy kullanabilirler" dedi.

 

 

2018/05/2018-05-31-12-27-01.jpg
2018/05/2018-05-31-12-27-19.jpg
2018/05/2018-05-31-12-27-36.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deprem anı kameralara yansıdı
Deprem anı kameralara yansıdı
Kula’da pomza ocağı krizi sosyal medyaya taşındı
Kula’da pomza ocağı krizi sosyal medyaya taşındı