Sapmaz; “ KULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE 3. DAYATMA”
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sapmaz; “ KULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE 3. DAYATMA”

Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımcısı ve işletmeci Kemal Sapmaz, sosyal medya hesabından yayımladığı paylaşımla Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a adeta ateş püskürdü. İlçeye kazandırmak istediği GES yatırımında defalarca Başkan Tosun ile karşı karşıya gelen ve başlattığı hukuk mücadelelerini sürdüren girişimci Kemal Sapmaz’ın düşüncelerini dile getirdiği paylaşımı vatandaşlar tarafından da destek buldu.

08 Şubat 2024 - 10:08
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımcısı ve işletmeci Kemal Sapmaz, sosyal medya hesabından yayımladığı paylaşımla Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a adeta ateş püskürdü. İlçeye kazandırmak istediği GES yatırımında defalarca Başkan Tosun ile karşı karşıya gelen ve başlattığı hukuk mücadelelerini sürdüren girişimci Kemal Sapmaz’ın düşüncelerini dile getirdiği paylaşımı vatandaşlar tarafından da destek buldu.

 

  İlçeye kazandırmak istediği  Güneş Enerji Santrali sebebiyle Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birçok kez karşı karşıya gelen ve haklarını aramak için başlattığı hukuk mücadelelerini sürdüren girişimci Kemal Sapmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Tosun’u sert bir dille eleştirdi. Sapmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Ülkenin gelişmesi, İlçenin gelişmesi için yeni fikirlere yeni heyecanlara ihtiyaç var. Ülkem içim, İlçem için 20 yıldır Proje geliştiriyorum. Beni aday göstermeyenler 2014 yerel seçimlerde izinsiz projelerimi kullandılar. Bugün için uygulanabilirliği mümkün olan projelerimle , Yenilenebilir Enerji, Jeotermal enerji ve Sağlık turizmi, Bedava elektrik ile Divlit yanardağı çevresinde, tepesinde teleferik turu ve......daha projelerimle Kulamızı en hızlı gelişen İlçeler arasına sokmaktı.

Bir şahısa 2 dönem yetki verilmiş, yapabileceklerinin hepsini yapmış. Bulunduğu makamda; Görevine kötüye kullanmış 1 yıl 15 gün Kula Asliye Ceza Mahkemesinden ceza almış. 3 tane daha soruşturma izni verilen "Görevi kötüye kullanma" suçu var. Selendi İlçesinde işlediği bir suç daha var, sicili bozuk, yine yeni bir suçtan Savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, " Mahkeme dosyasına sahte barkot koymak, mahkemeyi yanıltmak" Laf başına gelindi mi Vatan millet Sakarya; Soruyorum şimdi Kula'da adalet ne zaman tecelli edecek, Bank Asya'ya Hesap açtıran yargılandı, yargılanıyor. Bilmeden nasıl ne amaçla ortaya atılan programlardan, içi boş dahi olsa binlerce kişi yargılandı, yargılanıyor. Bu Vatanı bölmek için, nokta kadar suçu olan cezalandırılsın amenna ama, KULA GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANLIĞI YAPMIŞ olan Kula Belediye Başkanı H.Tosun hakkında, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığındaki terörle mücadele FETÖ soruşturma dosyasının durumunu bilmiyoruz, bilen varsa bilgilendirsin.

ADALET KULA'DA NE ZAMAN TECELLİ EDECEK.

Hüseyin Tosun'u Görevi kötüye kullanmaktan Şikayet ediyorum İçişleri Bakanlığı Soruşturma izni vermiyor! Akla ilk gelen siyaseten engellenmesi, aynı şikayeti değerlendiren Üst mahkeme, DANIŞTAY SORUŞTURMA YAPILMASINA İZİN VERİYOR . FETÖ SORUŞTURMASIDA MI SİYASETEN ENGELLENİYOR ?

Hüseyin Tosun Önlisans mezunu olabilmek için Emri altında çalışan Kula Belediye Personeli H.K.yı talimat vererek kendi yerine sınava sokmuştur. Bu emek hırsızlığının ve sahtekarlığın soruşturmasının akıbeti bilinmemektedir. Emeklilikte alınacak üç kuruşluk fazla maaş için bu sahtekarlığa değer mi ?

Kula'da 40 milyon dolar yatırım yapan Enerji sektörü yatırımcıları Kula Belediye Başkanından memnun değil. Gördüğüm şahsi ticari zararları yazsam roman olur, aslolan İlçeye Ülkeye verdiği zarar. Kula seçmeni bu DAYATMAYA OY VERMEZ. Daha önce 2 kere dayatma adaylarına Kula Halkı oy vermedi, seçmedi. 2004 yılı Ak parti aday bu olacak dedi, Kula seçmeni 1. Parti konumundaki ak partiye oy vermeyerek, 3.parti konumuna düşürdü. 2014'de Ak Parti, yine Kula seçmenine daha önce 2 dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan aday öne sürüldü, Kula seçmeni bu DAYATMAYADA OY VERMEDİ. HEM MANİSA BÜYÜKŞEHİR ADAYI DA KULALI OLMASINA RAĞMEN. Aslında Cumhur İttifakının bir seçmeni olarak Kula'da seçim banko kazanılır, Ama artık bu adayla değil. Bu Kula adayıyla, Büyükşehir Adayı Cengiz Ergün kendi topuğunu sıkıyor. Kula adayına kızgınlıkla, seçmen Büyükşehirede oy vermeyecek. Kula sokaklarına gezin yollar köstebek yuvası gibi, Kula Belediyesi sorumluluk kabul etmiyor, Büyükşehir Belediyesine suçluyor. 300 kişinin yaşadığı kendi köyünde yollara yağ dök yala, 50 bin kişinin ve binlerce turistin kullandığı yollar perişan, Eski Hamam caddesi en merkezi cadde 8 ay kazılmış olarak perişan halde durdu, Esnaf, pazara gelen köylüler, turistler afiyetle toz yuttular.

"KURT KIŞI ÇIKARIR AMA YEDİĞİ AYAZI UNUTMAZ "

Kula seçmeni oy verirken Milli manevi ahlaki değerleri göz önünde tutar, bu kriterlere göre Kula seçmeni bu Cumhur ittifakı adayını sandığa gömer. Halk arasında konuşulan ahlak dışı konuşmaları da burda bahsetmiyorum. MHP Kula'da % 70 oy alabilecek potansiyele sahip, ama bu adayla değil. Mhp Kula'da Aday adaylığı için başvuru yapanlar ve projeleri hakkında araştırma yapmadı, anket yapmadı, sadece DAYATMA bu adaya oy vereceksiniz. Unutmayın DAYATAN SİZ, SANDIK BAŞINA GİDECEK OLAN BİZ. Sayın Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu kendi ekibiyle 2019 da Kula'da mahalle mahalle dolaştı, not tuttu söz verdi, Kula'da Cumhur ittifakı rekor oy aldı. Sayın Bakan sözünde durdu. Ama Kula Belediye Başkanı Cahil ve inat tutumuyla %70 yatırımcıları küstürdü. Belediyecilik açısından Kula 5 yıl kaybetti. İnşaAllah bir 5 yıl daha kaybetmez. Toplum neyi hak ediyorsa öyle yönetilir. Artık uyanalım, yediğimiz tozu unutmayalım. Mhp'nin yapması gereken başvuru yapan aday adaylarını çağıracak değerlendirme yapacak, isabetli kararla 5 yıl sonraki seçimi de garantileyek. Hüseyin Tosun'un Görevi kötüye kullanma ve zincirleme şeklinde gelişen suçlardan cezası İstinafta onaylandığında Kamu görevi yapamayacak. KULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELİRSİZLİĞE SÜRÜKLENECEK. KULA'DA YENİ BELEDİYE BAŞKANI KİM OLACAK ??????İLÇENİN KADERİYLE OYNAMAYA DEĞER Mİ ? Yoksa herkese lazım olan ADALET , YİNE SİYASETEN TECELLİ ETTİRİLMEYECEK Mİ ????

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
DİKKAT! Tüm Kula’da elektrik kesintisi yaşanacak
DİKKAT! Tüm Kula’da elektrik kesintisi yaşanacak
Görevi esnasında fenalaşan güvenlikçi son yolculuğuna uğurlandı
Görevi esnasında fenalaşan güvenlikçi son yolculuğuna...