ÖZ: İBRAHİM AĞA KÖYÜNE HAKSIZLIK EDİLİYOR
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÖZ: İBRAHİM AĞA KÖYÜNE HAKSIZLIK EDİLİYOR

ÖZ: İBRAHİM AĞA KÖYÜNE HAKSIZLIK EDİLİYOR

29 Ocak 2012 - 12:36
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa Milletvekili Sakine Öz memleketi Kulaya ziyarette bulundu. İlçe binasında partililer ile sohbet ettikten sonra Kula Devlet Hastanesine ziyarette bulunan Sakine Öz yeni atanan hastane Başhekimine görevinde başarılar diledikten sonra hastanede yatan hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında yapılması düşünülen hastane binası hakkında da bilgi alan Öz, aslında mevcut hastane binası alanının konum olarak ihtiyaçlara cevap verdiğini fakat öngörüsü az olan idareciler ve siyasiler tarafından mevcut binanın bulunduğu araziye spor kompleksi yapıldığını bun nedenle hastane binasına yer kalmadığını belirtti. Kulalı hemşerilerinin yeni yapılacak hastane yeri ile ilgili olarak yerleşim yerine uzak olacağı gibi bir takım kaygılar duyduklarını kendisinin de bu kaygılara katıldığını anlatan Öz konunun halkın kaygılarını giderecek şekilde çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.

Daha sonra Kula ilçe örgütü ile beraber İbrahimağa köyüne giden Sakine Öz ve partilileri İbrahimağa kadınları ve halkı karşıladı. Kadınları kendi dokudukları torbayı ve oyasını yaptıkları yazmayı milletvekiline hediye ettiler. Verilen hediyelere ve konukseverliğe teşekkür eden Sakine Öz “ülkenin kötü yönetildiğini ve her geçen gün biraz daha kötüye gittiğimizi anlattı. Türkiye’nin tek bir kişi tarafından yönetildiği başta komşu devletler olmak üzere dünyanın birçok devleti ile sorunlu olduğumuz ve ülkemizin giderek yalnızlaştığını belirtti.

        

ÖZ: SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Sakine Öz İbrahimağa köyünde vatandaşların derdini dinledi

Köy içindeki sokaklarında çamur olduğunu söyleyen köy halkı köy içerisindeki elektrik direklerinin ahşap olduğu ve yer yer çürümeye başladığını cana ve mala zarar gelebileceğini belirten İbrahimağa’lılar ömrünü dolduran bu direklerin beton direklerle değiştirilmesini talep ettiler.

Sakine burada yaptığı açıklamada köyün girişinin diğer köylerden farklı olduğunu gördüğünü diğer köylere cömert davranılan parke taşı konusunda İbrahimağa köyüne haksızlık yapıldığını söyledi.  Öz bu sorunları ilgililere ileteceğini ve çözülünceye kadar takipçisi olacağını söyledi. AKP milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile aynı ilçeden olduklarını belirten Öz, Tanrıverdi’nin iktidar partisinin genel başkan yardımcısı olduğunu ancak Kula ve köylerinin yatırımlardan ve hizmetlerden yeterince pay alamadığını söyledi. Daha sonra İbrahimağa’lılara teşekkür eden Sakine Öz ve beraberindekiler köyden ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eğitim sendikalarından ortak basın açıklaması
Eğitim sendikalarından ortak basın açıklaması
Kula'da engelliler haftası kutlamaları başladı
Kula'da engelliler haftası kutlamaları başladı