ORHAN ÇAKMAK REHABİLİTASYON MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ORHAN ÇAKMAK REHABİLİTASYON MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Sanatçı Orhan Çakmak Kula 80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engellileri ziyaret etti.

25 Kasım 2011 - 08:51
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sanatçı Orhan Çakmak  Kula 80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engellileri ziyaret etti.

Ziyaret Sırasında Kula 80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seyfettin Erkaya,  rehabilitasyon merkezi ile ilgili Orhan Çakmak’a bilgiler vererek, "Burada kalan kardeşlerimizin sağlıkla ilgili tüm ihtiyaçları deneyimli  hemşirelerimiz vasıtasıyla karşılanmaktadır. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kurum ve kuruluşların müdür ve personeline buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türk milleti çağlar boyunca, geleneksel dayanışma duygusunun en güzel örneklerini sergileyerek; çocuk, genç, dul, yetişkin, özürlü ve yaşlısına sahip çıkmıştır. Tarihsel süreçte; Türk toplumu vakıflar, localar kanalıyla yürüttüğü sosyal hizmet çalışmalarıyla geleneksel dayanışmanın örneğini sergilemiştir. Bir yandan çocuk yuvası, yetiştirme yurdu, huzurevleri, bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde korunmaya muhtaç insanlara 24 saat sürekli bakım hizmeti verirken, bir yandan da toplum merkezleri, sosyal yardım hizmetleri, aile ve dayanışma merkezleri, gündüzlü rehabilitasyon merkezleri, evlat edinme, koruyucu aile, sokakta çalışan çocuklara yönelik hizmetler ve tüm alanlarda koruyucu, önleyici ve eğitici çalışmalarını sürdürmektedir" diye konuştu.

Sanatçı Orhan Çakmak ise Her Kula ya gelişimde rehabilitasyon merkezini ziyaret etmeye çalışıyorum burada ki hastalarımızı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek Kulalıların bu merkezimize sahip çıkmalarını haftada bir defa olsun ziyaret etmelerini söyledi.

Hastalarla birebir sohbet eden Orhan çakmak onlarla birlikte şarkılar söyleyerek hastaların moral ve motivasyonlarının bu tür ziyaretlerle artacağını da belirtti.

Ayrıca Çakmak Rehabilitasyon merkezinde çalışan eğiitmcilerin ve bakıcı annelerinde öğretmenler günü münasebetiyle öğretmenler gününü kutlayarak bir süre sohbet etti sohbet esnasında Çakmak “Sizler bu hizmeti yapmakla en büyük emeği harcayanlarsınız sizlerden Allah razı olsun herkes sizin yaptığınız bu kutsal görevi yapmak nasip olmaz buradaki engelli vatandaşlarımızın eğitilmesinde yaşam hayatlarında sizlerin emeği olması bizleri gururlandırıyor dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz istedi, Hikmet ve Ferdi başkan söz verdi
Deniz istedi, Hikmet ve Ferdi başkan söz verdi
Başkan Zeyrek’ten Kula’ya çıkarma
Başkan Zeyrek’ten Kula’ya çıkarma