Okul sporları yarışmalarında Fatih Ortaokulu’ndan büyük...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Okul sporları yarışmalarında Fatih Ortaokulu'ndan büyük başarı

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilen 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul spor yarışmaları kapsamında düzenlenen Yıldız Erkek Voleybol Müsabakalarına katılan Kula Fatih Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı, turnuvada il ikincisi oldu.

15 Aralık 2022 - 10:47
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul spor yarışmaları kapsamında Yıldız Erkek Voleybol Müsabakaları Manisa’da 13 Aralık günü tamamlandı. Manisa Okul Sporları Yıldız Erkek Voleybol İl ikincisi Fatih Ortaokulu oldu.
 İlk olarak Salihli Namık Kemal Ortaokulu, Selendi Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ortaokulu ve Selendi Üç Eylül ortaokulunu yenerek gurubu birinci olarak tamamlayan Fatih Ortaokulu, yarı finalde Sarıgöl Atatürk Ortaokulunu 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

Fatih Ortaokulu Yıldız Erkek Voleybol Takımı müsabakalara katılan toplam 16 ortaokul, 224 sporcu arasından mücadele ettiği tüm maçlardan galip gelen Fatih Ortaokulu, final müsabakaları sonucunda il ikincisi olmanın mutluluğunu yaşadı.

  En değerli sporcu ödülü Kula'ya

  Ayrıca düzenlenen müsabakalarda sergilediği performans ile göz dolduran Fatih Ortaokulu öğrencisi Ramazan Bozkurt, Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürlüğü tarafından en değerli sporcu ödülüne layık görüldü.

Öğrencilerinin büyük bir başarı sergilediğini dile getiren Fatih Ortaokulu Müdürü Güngör Zobudoğuş; “2022 yılının son günlerini yaşarken yaşadığımız başarılar bizleri gururlandırılıyor. Sadece akademik anlamda değil, sanat, kültür ve sporun her dalındaki başarıyı önemsiyor ve öğrencilerimizi destekliyoruz. Bugün de voleybolda yaşadığımız bu ikinciliği, gelecek günlerin daha da güzel olacağının habercisi. 2023 yılında da daha iyilerini yapmak için mücadele edeceğiz.”şeklinde konuştu.

 

2022/12/2022-12-15-10-49-13.jpg
2022/12/2022-12-15-10-49-16.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yağışlı hava zincirleme kazayı beraberinde getirdi.
Yağışlı hava zincirleme kazayı beraberinde getirdi.