İlköğretim Haftası kapsamında Kaymakam Cıbır’ı, Kula 4Eylül Ahmet Sebahat Özmen İlkokulu Müdürü Hüseyin Acar, öğretmen ve öğrenciler ziyaret etti.
Kaymakam Cıbır, 2012-2013 eğitim öğretim döneminin okullara ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.
Bir ülkenin olmazsa olmazının, en önemli hazinesinin yetişmiş insan kaynağı olduğunu ifade eden Cıbır, "Bütün arkadaşlarımız ciddi manada sorunsuz bir eğitim öğretim yılı için hazırlandı. Yetişmiş insanı, kaliteli insanı olan bir ülke her türlü sorunun üstesinden rahatlıkla gelebilir. Bunlar da her zaman iftihar ettiğimiz, övündüğümüz öğretmenlerimizle oluyor. Öğretmenlerimizi ciddi manada teşvik ediyoruz, onların gayretini biliyoruz. Onlar olmadığı zaman eğitilmiş insan gücünün olmayacağını biliyoruz. En güzel yatırım da insana olan yatırımdır."
Okul Müdürü Hüseyin Acar ise, "Çocuklarımızın hedeflerine varmaları için eğitim camiası olarak tüm gücümüzle onlara destek sağlayacağız. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, velilere ve ilçemize hayırlı Uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Öğrenciler, Kaymakam Cıbır’ı çiçek takdim etti.
YORUMLAR