Muhtar adayı Yunus Bozkurt projelerini anlattı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muhtar adayı Yunus Bozkurt projelerini anlattı

Cami Cedit Mahallesi Muhtar Adayı Yunus Bozkurt, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak muhtar seçilmesi durumunda yerine getireceği sözlerini sıraladı.

23 Ocak 2024 - 10:12 - Güncelleme: 23 Ocak 2024 - 11:46
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Cami Cedit Mahallesi Muhtar Adayı Yunus Bozkurt, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak muhtar seçilmesi durumunda yerine getireceği sözlerini sıraladı.

 

  31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala mahalle muhtarları da çalşmalarına hız verdi. Seçim süreci başlangıcında Cami Cedit Mahallesi için adaylığını açıklayan ve aynı hızla çalışmalara başlayan Yunus Bozkurt, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla göreve seçilmesi durumunda hayata geçireceği projelerinden bazılarını anlattı. Çoğunluğu yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşların yer aldığı Cami Cedit Mahallesi için, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşların evlerini ayda bir kez temizleyeceklerinin sözünü veren muhtar adayı Bozkurt, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Kula Cami Cedit Mahallemizin çok kıymetli büyükleri, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, çok değerli arkadaşlarım, her şeyden değerli genç kardeşlerim; 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kula’mızın güzide mahallesi olan Cami Cedit Mahallemizde muhtar adayı olarak sandıkta yerimizi alacağız. Ben Yunus Bozkurt. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 1978 yılında dünyaya geldim ve doğduğumdan bu yana Cami Cedit Mahallesi’nde ikamet edip esnaflığımı da mahallemde yapıyorum. Kula-Selendi pak maya bayiliği, market ve bayan kuaför işletmeciliği yapıyorum. Yıllara dayanan esnaflık tecrübesi ve renkli kişiliğim ile mahallem insanının istek ve sorunlarını dinleyip, bu sorunları çözüme kavuşturmak için bu yola çıktım. Hepsi birbirinden değerli, sektörlerinde ve çevresinde öncü kişiliklere sahip aza adayı arkadaşlarımızla bu göreve seçilmemizin ardından mahalle halkımın ihtiyaç duyduğu her an, mesai mefhumu gözetmeksizin mahalle halkım için çalışacağıma söz veriyorum.

Bu görev için öyle bir hazırlandık ki, mahallemizin eksiklerini de çok iyi biliyoruz. İlk olarak ilçemizdeki tüm resmi kurumlarla vatandaşlarımız arasında bir köprü olup, Cami Cedit Mahallesi halkımın sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmaya çalışacağız. Muhtar seçildiğim takdirde yalnız yaşayan yaşlı amcalar,  teyzeler bizleri her an yanında bulacak, amcalarımız ve teyzelerimizin evlerinin temizliğini ayda bir kendi imkanlarım ile ben yaptıracağım. Mahallemizde varsa üniversitesi öğrencisi kardeşlerim için bütün özel ve devlet kurumları ile görüşüp burs alabilmelerini sağlayacağım.

Son olarak, mahallemizin en büyük sorunu olan ve Allah korusun en küçük bir talihsizlik ile yangın çıkması durumunda sokaklarımızın dar olması sebebiyle itfaiye araçlarının giremediği sokaklara yangın vanası koyulmasını sağlayacağım. Bunun için Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi(MASKİ) Başkanlığı ile görüşüp uygunsan onların desteğiyle, uygun değilse bile kendi imkanlarım ile bu hizmeti mahalleme kazandıracağım. Şimdilik hayata geçireceğim projelerin bir kısmı bu şekilde, İlerleyen günlerde, kurumlar ile gerekli görüşmeleri yapmamın ardından yeni bir basın açıklaması yayınlayarak mahalleme kazandıracağım hizmetleri birer birer anlatacağım. 31 Mart seçimleri, öncelikle mahallemize, Kula’mıza ve Manisa’ya hayırlı olmasını temenni ederim."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
DİKKAT! Tüm Kula’da elektrik kesintisi yaşanacak
DİKKAT! Tüm Kula’da elektrik kesintisi yaşanacak
Görevi esnasında fenalaşan güvenlikçi son yolculuğuna uğurlandı
Görevi esnasında fenalaşan güvenlikçi son yolculuğuna...