Millet İttifakı İlçe Başkanlarından Cumhur İttifakına yanıt
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Millet İttifakı İlçe Başkanlarından Cumhur İttifakına yanıt

Yurt ve Kasırga:" Sizler hata yapanları mevki makam sahibi yapıyorsunuz"

16 Kasım 2021 - 09:12
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok'un İYİ Parti ile ilgili yaptığı ortak olarak basın açıklamasına, Millet İttifakı İlçe Başkanları'ndan yanıt geldi.

  AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ile ilgili eleştiri niteliğinde basın açıklaması yapmışlardı. Cumhur İttifakı'nın ortak basın açıklamasına, Millet İttifakı İlçe Başkanları İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt ve Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga'dan yanıt geldi. Gazetemizi ziyaret ederek ortak bir açıklama yapan Millet İttifakı İlçe Başkanları şunları söyledi: 

"Barzani'yi Türkiye'ye getirip askerlerimizi karşısında hazır olda durduran biz miydik? Kürdistan devletinden" gelen kardeşlerimiz diyen biz miydik? AKP kongresinde Barzani'nin kafasına dökülen konfetileri temizleyen biz miydik? Acılı bir şehit babası telefonu almadı diye bu ülkede "hadsiz" şehit babaları var diyen biz miydik? Anamız ağladı diye sitemini dile getiren bir çiftçi kardeşimize 'ananı da al git' diyen biz miydik? Apdullah Öcalan'a sayın diyen biz miydik? Osman Öcalan'ı İstanbul seçimlerinde bir oy fazla alabilmek için TRT 'ye  biz mi çıkarttık? Bu kadar alçalmaya değer miydi? Bu aziz milletimiz bunları da unutmaz. Biz ülkücülüğün ne anlama geldiğini gayet iyi biliriz. Ülkücülük öyle iki süslü kelimeyle ifade edilmez. Ülkücülük bugünkü tek adam rejimine destek verip ekonomik yönden halkımızı pir-ü perişan etmek midir? Ömrünü ülküsünün mürüvvetine adamış, muvaffak olamasa da asla boyun eğmemiş, kimseye eyvallah etmeyen ülkücüleriz. Bizler tabiki de Sayın Lütfü Türkkan'ın yapmış olduğu hatayı kabul etmiyoruz. Bizim sizden farkımız da bu zaten yanlışa yanlış doğruya doğru dememiz. Lütfü Türkkan'ı grup başkan vekilliğinden aldık. Dinimizle dalga geçip her Cuma bakara makaradan bir ayet gönderiyorum diyen Egemen Bağış'ı Prag'a büyük elçi olarak atayan milletin orasına koyacağız diyen müteahhit Mehmet Cengiz'e halâ büyük ihaleleri veren biz miyiz? Sizler hata yapanları mevki makam sahibi yapıyorsunuz. Bizler hata yapanları görevden alıyoruz.

 Türkiye'de hayat pahalılığının ve geçim sıkıntısının zirve yaptığı şu günlerde gündem saptırmak için yerde çakı bulmuş oğlan çocuğu gibi Lütfü Türkkan meselesini ısıtıp ısıtıp gündeme getirmenizi yüce milletimizin taktirine bırakıyoruz."ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Genç iş insanı, çocukluk arkadaşıyla yeni bir sektöre atıldı
Genç iş insanı, çocukluk arkadaşıyla yeni bir sektöre atıldı
CHP Genel Başkanı Özel Kula’ya geliyor
CHP Genel Başkanı Özel Kula’ya geliyor