MHP´LİLER YEMEKTE BULUŞTU
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP´LİLER YEMEKTE BULUŞTU

MHP´liler Kula İlçe Başkanı Sükrü Köseoğlu’nun ev sahipliği yaptığı yemekte bir araya geldi.

19 Mart 2012 - 06:04
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP´liler Kula  İlçe Başkanı Sükrü Köseoğlu’nun ev sahipliği yaptığı yemekte  bir araya geldi.

Kula  İlçe Başkanlığı tarafından Akdoğan Dinlenme tesislerinde  düzenlenen yemekte, Manisa Milletvekilleri Sümer Oral Erkan Akçay Alaşehir Killik belediye başkanı Halil Kara Kemaliye Belediye başkanı Mehmet Ok İlçe yöneticileri belediye meclis üyeleri Kadın Kolları Ülkü ocakları temsilcileri partililer  hazır bulundu. Oldukça neşeli ve samimi bir ortamda geçen yemekte, Kula  ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler de yapıldı.

Kula İlçe Başkanı Şükrü Köseoğlu, Geçen ay içinde yapmış olduğumuz kongre ile arkadaşlarımız ile birlikte göreve sizlerin oylarıyla geldik sizleri tekrar teşekkür diyorum dedi, Köseoğlu "Türkiye tarihinin en sıkıntılı dönemecinden geçiyor. Bir kere daha görülmüştür ve anlaşılmıştır ki, MHP bu ülkenin olmazsa olmazıdır. MHP´nin bu özelliğinin devamı da teşkilatlar olarak bir olmamıza, iri ve diri olmamıza, saflarımızı daha da sıklaştırmamıza bağlıdır. Bütün teşkilat temsilcilerimizle, bütün mensuplarımızla omuz omuzayız" diye konuştu.

Köseoğlu, şöyle devam etti:

"Ülkemizin sıkıntılı bu döneminde süreci iyi takip ederek, milletimiz için en uygun olanı yapma inancı, çabası ve gayreti ile çalışmalarımız devam ederken, birlik ve beraberliğimize yönelik şeytani telkinlere, dedikodulara, aramıza fitne ve nifak tohumları ekilmesine fırsat vermeyeceğiz. Burada, bu güzel tablo da bunu en iyi şekilde göstermektedir. Allah ülkemizin, milletimizin ve bütün mensuplarımızın birliğini ve huzurunu bozmasın" dedi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x