MHP’DE İSTİŞARE TOPLANTISI
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP’DE İSTİŞARE TOPLANTISI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI KÖSEOĞLU MECLİS ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ

18 Mayıs 2012 - 05:01
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Kula ilçe başkanı Şükrü Köseoğlu  belediye meclis üyeleri Faik Şentürk ve Mehmet Karaayak ile bir araya gelerek  istiare toplantısı düzenledi. Toplantıda belediye meclislerindeki çalışmalar ele alındı.

 

İlçe Teşkilatı binasında  düzenlenen toplantıya İlçe başkanı Şükrü Köseoğlu ilçe yönetim kurulu üyeleri belediye meclis üyeleri katıldı. İlçe Teşkilatı olarak göreve geldikleri günden bu yana istişare toplantılarına önem verdiklerini belirten İlçe Başkanı Köseoğlu, Belediye meclislerinde gündeme gelen maddelerde tartışıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Köseoğlu amacımız belediye meclisinde alınan kararların meclis üyelerimizin bilgilendirilmesi ile vatandaşlarımıza duyurmak ayrıca vatandaşlarımızın ve partililerimizin her hangi bir isteği varsa meclis üyelerimiz vasıtası ile Belediye meclisine ulaştırmaktır. Dedi

 

Bilgilendirme ile ilgili konuşan Belediye meclis üyelerinden Mehmet Karaayak ve Faik  Şentürk ’29 Mart 2009 yerel seçimlerinden bu güne kadar 3 yılı geride bıraktık bu süre zarfında Kula’mızın ve halkımızın faydası olan bütün kararlarda evet oyu kullandık zaten Kula Belediye meclisinde alınan kararların  %58’i tüm partilerin katılımı sonucu oy birliği ile alınmıştır. Bize Belediye Başkanının keyfi uygulamaları ile ilgili konularda hayır oyu kullandık. Bu güne kadar yapılan doğru işlerde evet deyip alkışladık.Yanlış yapılan işleri de elştirdik.Alınan kararları halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz diyerek sözlerine son verdiler.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eğitim sendikalarından ortak basın açıklaması
Eğitim sendikalarından ortak basın açıklaması
Kula'da engelliler haftası kutlamaları başladı
Kula'da engelliler haftası kutlamaları başladı