Mert Grup Sigorta’ya ödül yağmuru
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mert Grup Sigorta'ya ödül yağmuru

Türkiye’nin en büyük acentesi haline gelen Mert Grup Sigorta, Quick Sigorta Ödülleri 2022 Gecesi’nde çok sayıda ödül almaya hak kazandı.

01 Aralık 2022 - 12:43
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kulalı iş insanı Aydın Kaya'non Genel Müdürü olduğu Mert Grup Sigorta, Quick Sigorta Ödülleri 2022 Gecesi’nde birbirinden değerli ödüller almaya hak kazandı. İlk olarak tüm zamanların genel prim üretiminde ilk beşe giren acentelerin ödüllendirildiği törende Mert Grup Sigorta Genel Müdürü Aydın Kaya birinci olarak ödüle layık görüldü. 2021 yılında da prim üretiminde ilk beşe girmeyi başaran Mert Grup Sigorta ikincilik ödülü aldı.

Sigorta sektöründeki güçlü varlığını aldığı ödüllerle destekleyen Mert Grup Sigorta, tüm zamanlarda Oto branşında da birincilik ödülü alarak zirveye adını yazdırdı. Tüm zamanlarda oto branşından gösterdiği başarıyı 2021 yılında da gösteren Mert Grup Sigorta, bir birincilik ödülü daha alamaya hak kazandı. Bölgesel ödüllerde de başarı gösteren Mert Grup Sigorta, Ankara Bölgesinde tüm zamanların prim üretiminde en başarılı olan acente olarak yine zirveye adını yazdırdı. Yine 2021 yılında da Ankara Bölgesinde birinci olan Mert Grup Sigorta bir ödüle daha layık görüldü.

  Mert Grup Sigorta Genel Müdürü Aydın Kaya, kendisine verilen ödülleri Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar’dan teslim aldı. Birbirinden değerli ödülleri almaya hak kazandıkları için gurur duyduklarını dile getiren Mert Grup Sigorta Genel Müdürü Aydın Kaya, kendilerini tercih eden yüz binlerce müşterisine ve tüm şubelerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Minimax’ın tüm şubelerinde İldeniz Moto Bazaar’ın motosikletleri satılacak
Minimax’ın tüm şubelerinde İldeniz Moto Bazaar’ın...
Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı
Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber...