Mehmet Mumcu Sağlık Merkezi için protokol imzalandı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mehmet Mumcu Sağlık Merkezi için protokol imzalandı

7 hekimlik aile sağlığı merkezi ile 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu hizmet verecek

25 Kasım 2022 - 14:07
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasına taşınmasıyla boş kalan yerleşim, Özmumcu Gıda adına Ali Mumcu ve ailesinin büyük destekleriyle Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'na dönüştürülüyor. Masraflarının tamamı Mumcu ailesi tarafından karşılanacak olan yeni sağlık merkezi için Manisa Valiliği'nde protokol imzalandı. İmzalanan protokole göre, sağlık merkezinin 45 gün içerisinde yapım ve onarımı tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor.

  Uzun yıllardır birbirine ek binalarla hizmet veren Kula Devlet Hastanesi'nin geçtiğimiz Haziran ayında yeni yapılan 75 yataklı hizmet binasına taşınmasının ardından boş kalan yerleşim, Özmumcu Gıda adına Ali Mumcu ve ailesinin büyük destekleriyle yeniden sağlık merkezine kavuşturuluyor. Yapım ve onarım çalışmaları için masrafları karşılama sözü veren Özmumcu Gıda sahibi Ali Mumcu, beraberindeki heyetli birlikte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

  7 hekimlik aile sağlığı merkezi ile 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu kurulacak

  Geçtiğimiz günlerde verdiği sözü yerine getirmek için beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret ettiği Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile protokol imzalayan Özmumcu Gıda Pazarlama adına Ali Mumcu, merhum babası Mehmet Mumcu'nun izinden gittiklerini dile getirdi. Binlerce vatandaşa hizmet verecek olan sağlık merkezinin yapımına katkı sağlamaktan dolayı gurur duyduklarının altını çizen Ali Mumcu, bu projeye yardım yapma kararı alırken AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Kula İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aybüke Aslı Ayyıldız'ın etkin rol oynadığını söyledi. 45 gün içerisinde tamamlanması hedeflenen sağlık merkezinin yapım sürecinde kardeşleri Makbule ve Aydın Mumcu ile birlikte bizzat yakından ilgileneceklerini kaydeden Ali Mumcu, sağlık merkezinin Kula'ya hayırlı olmasını temenni etti.

 

  Kula'da birbirinden değerli yatırım ve destekleriyle Ali, Makbule ve Aydın Mumcu kardeşlerin merhum babaları Mehmet Mumcu'nun yolunda yürüdüklerini dile getiren 22., 23. ve 24.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, hayırlı bir hizmete şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mumcu ailesinin büyüğü merhum Memmet Mumcu'nun her zaman büyük hayır ve yatırımlar yaptıklarını kaydeden Tanrıverdi, Kula'da yeni devlet hastanesinden sonra büyük bir sağlık hizmeti için yardım yapıldığını söyledi. 7 hekimlik aile sağlık merkezi ile 112 acil sağlık hizmetleri istasyonuna yaptıkları desteklerden dolayı Mumcu ailesine teşekkür eden Tanrıverdi, sadece sağlıkta değil, Mumcu ailesinin öğrencilere sağladığı desteklerle de gurur duyduğunu kaydetti. Sadece Türkiye'de değil, Filistin'de okuyan öğrencilere de burs imkanı sunan Mumcu ailesinin büyük hayırlar işlediğini kaydeden Tanrıverdi, sağlık merkezinin Kula'ya hayırlı olmasını temenni etti.

  Kulalı hayırsever Mumcu ailesinin sağlığa yaptıkları büyük desteklerden dolayı teşekkür eden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ise, Ali, Makbule ve Aydın Mumcu kardeşlerin binlerce vatandaşın sağlıktan yaralanmak imkanı sunulacağı sağlık merkezinin yapımı için ilk günden bu yana yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, imzalanan protokol çerçevesinde bu merkezin 45 gün içerisinde tamamlanıp hizmete açılmasını hedeflediklerini söyledi. Kula'da ve Manisa'da yürüttükleri pazarlama işiyle yüzlerce vatandaşa istihdam sağlayan Mumcu ailesinin yine binlerce vatandaşa sağlık hizmet verilme noktasındaki büyük desteklerinden dolayı mutlu olduklarını belirten Vali Karadeniz, Mumcu ailesine teşekkür etti.

  Konuşmaların ardından Manisa Valiliği ve Özmumcu Gıda Pazarlama tarafları arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol, Sağlık Bakanlığı’na tahsisli eski Kula Devlet Hastanesi A blok poliklinik katının Manisa İl Sağlık Müdürlüğü’nün tadilat projesine uygun olarak hayırsever Özmumcu Gıda Pazarlama adına Mumcu Ailesi tarafından Ali Mumcu’nun sorumluluğunda 7 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna dönüştürülmesini ve hizmet binası olarak kullanılmak üzere Manisa İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilmesini içermektedir.

  Manisa Valiliği'nde düzenlenen protokol imza törenine Vali Yaşar Karadeniz, 22., 23. ve 24.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Kula İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aybüke Aslı Ayyıldız, Kula Belediyesi eski başkanı iş insanı Selim Aşkın ve Ali, Makbule ve Aydın Mumcu kardeşler katıldı.

2022/11/2022-11-25-14-08-55.jpg
2022/11/2022-11-25-14-08-58.jpg
2022/11/2022-11-25-14-09-02.jpg
2022/11/2022-11-25-14-09-05.jpg
2022/11/2022-11-25-14-09-08.jpg
2022/11/2022-11-25-14-09-11.jpg
2022/11/2022-11-25-14-09-14.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama şaheserinizle gurur duyacak mısınız?”
Başkan Girgin sert çıkıştı; “Şahlanamadınız ama...
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu
Cemar'dan fuar ziyaretçilerine VR gözlükle fabrika turu