Manisa Kula’da 9.813m² tarla mahkemeden satılıktır(çoklu...
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa Kula'da 9.813m² tarla mahkemeden satılıktır(çoklu satış)

Manisa Kula'da 9.813m² tarla mahkemeden satılıktır(çoklu satış)

21 Kasım 2022 - 11:25
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

T.C.
KULA
(SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
Dosya No: 2020/8 Satış
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Manisa İl, Kula İlçe, Emre Mahalle, Çatalçeşme Mevkii, 182 Ada, 26 Parsel, tarla vasıflı taşınmazdır. Yüzölçümü 9.813,00 m2 'dir. Taşınmaz killi-kumlu toprak bünyesinde, taşlık, %12-14 meyilli, organik madde yönünden zayıf, orta sınıf toprak derinliğinde bir profile sahiptir. Drenaj ve erozyon problemi bulunmamaktadır. Taşınmaz keşif tarihi itibariyle ekili-dikili değildir. Taşınmazın içerisinde su kaynağı bulunmamakta ve kuru tarım arazisidir. Taşınmaz içerisinde yabani formda otlar, ekonomik değeri olmayan ağaçlar ve çalılık alanlar bulunmaktadır. Taşınmaz tarımsal faaliyette aktif olarak kullanılmayan bir parseldir. Toprak kalitesi ve tekstürü açısından tarımsal faaliyete uygundur.

 

2 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Manisa İl, Kula İlçe, Emre Mahalle, Çatalçeşme Mevkii, 182 Ada, 13 Parsel, tarla vasıflı taşınmazdır. Yüzölçümü 2.603,00 m2 'dir. Dava konusu taşınmaz killi-tınlı toprak bünyesinde,% 12-14 meyilli, organik madde yönünden zayıf,taşlık orta sınıf toprak derinliğinde bir profile sahiptir. Drenaj ve erozyon problemi bulunmamaktadır. Taşınmaz keşif tarihi itibariyle ekili-dikili değildir. Taşınmazın içerisinde su kaynağı bulunmamakta ve kuru tarım arazisidir. Taşınmaz içerisinde yabani formda otlar, ekonomik değeri olmayan ağaçlar ve çalılık alanlar bulunmaktadır. Taşınmaz tarımsal faaliyette aktif olarak kullanılmayan bir parseldir. Toprak kalitesi ve tekstürü açısından tarımsal faaliyete uygundur.

 

 Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre ihale, 09 Aralık 2022 günü saat: 10.20'de Yunus Emre Kültür Merkezi Kent Meydanı Merkez Kula/MANİSA adresinde yapılacaktır. İhale metnini görüntülemek için tıklayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Genç iş insanı, çocukluk arkadaşıyla yeni bir sektöre atıldı
Genç iş insanı, çocukluk arkadaşıyla yeni bir sektöre atıldı
CHP Genel Başkanı Özel Kula’ya geliyor
CHP Genel Başkanı Özel Kula’ya geliyor