Kulaspor ilk hazırlık maçında 3-2 galip
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kulaspor ilk hazırlık maçında 3-2 galip

2021-2022 sezonunda Süper Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Kulaspor, yeni sezon hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya geldiği Bölgesel Amatör Ligi(BAL) ekiplerinden Salihli Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

16 Ekim 2021 - 20:18
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  2021-2022 sezonunda Süper Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Kulaspor, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Ligin başlamasına az bir süre kala son çalışmalarını hızlandıran Kula ekibi, ilk hazırlık maçında bir üst lig olan Bölgesel Amatör Ligi'nde(BAL) mücadele eden Salihli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Jeopark Çim Sahası'nda oynanan mücadelede bir üst ligde mücadele eden rakibi Salihli Belediyespor'a karşı üstünlük kuran Kulaspor, rakibini 3-2 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında eksikliklerini görmek için bir üst ligde mücadele eden Salihli ekibi ile hazırlık maçı yaptıklarını dile getiren Kulaspor'un teknik patronu Hayrettin Topal, genç ağırlıklı oluşan kadro ile Kula'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Takıma yapılacak takviyeler ile sezon sonuna kadar başarılı bir performans sergileyerek bir üst lige yükselmeyi hedeflediklerini kaydeden Topal, sezon başlangıcına kadar hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüreceklerini kaydetti.

  Uzun bir aranın ardından Kulalı sporseverlerin karşısına güçlü bir kadro ile çıkacaklarını ifade eden Kulaspor Kulüp Başkanı Alim Ulusoy ise, yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi. Süper Amatör'de mücadele eden akımın her maça Bölgesel Amatör Ligi hedefiyle çıkacaklarını söyleyen başkan Ulusoy, Kulalı tüm futbolseverleri Kulaspor'a destek olmaya davet etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
Elektrikli bisiklet kamyona çarptı; 2 yaralı
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan Dönmez'i Ziyaret Etti
CHP Manisa Milletvekilleri Başevirgen ve Bakırlıoğlu, Başkan...