Kulalı kuaför Türkiye ikincisi oldu
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kulalı kuaför Türkiye ikincisi oldu

Antalya’da düzenlenen ‘My Akademi Masterclass’ organizasyonunda, Kulalı erkek kuaförü Özgür Karatepeli ve beraberindeki ekip Türkiye ikincisi oldu.

21 Mayıs 2022 - 14:37
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Antalya’da düzenlenen ‘My Akademi Masterclass’ organizasyonunda Osman Balcı Show Time ekibinde yer alan Kulalı erkek kuaförü Özgür Karatepeli, yaptıkları saç şovu ile Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi.

  Kula'yı en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren erkek kuaförü Özgür Karatepeli; " Kula'da yaklaşık 20 yıldır erkek kuaförlüğü yapıyorum. Bu yarışmaya da ilk kez katıldım. Meslek dalımızda kendimi ilerletmem için çok sayıda kurs ve organizasyonlara katıldım. Bu yarışma Türkiye'de yapılan büyük bir organizasyondu. Yaklaşık 800 katılımcı vardı. Bizde ekip olarak göstermiş olduğumuz performans ile Türkiye ikinciliğine layık görüldük. Bu başarıyla Kula'mızı en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Ayrıca MY Akademi sahibi Muhittin Yuşan ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Osman Balcı ve ekip arkadaşlarıma da göstermiş olduğumuz bu güzel şovda emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

 

2022/05/2022-05-21-15-36-55.jpg
2022/05/2022-05-21-15-37-02.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek finalleri Kula’da düzenlendi
Okul sporları küçük erkekler futbol şampiyonasının çeyrek...
Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108.yılı kutlandı
Kula’da Kut’ül Amare Zaferi’nin 108.yılı kutlandı