Kulalı kadınlar el ele yardım kampanyasına destek olacak
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kulalı kadınlar el ele yardım kampanyasına destek olacak

Gülsüm Güzellik Merkezi büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor . . .

11 Mart 2023 - 23:18 - Güncelleme: 11 Mart 2023 - 23:50
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

  Kula'da hizmet veren Gülsüm Güzellik Merkezi, hazırladığı yeni sosyal sorumluluk projesi ile örnek olmaya devam ediyor. Kop Kop Mikrop lakaplı ünlü şovmen Hikmet Durmuş'un da katılacağı ve 21 Mart'ta düzenlenecek olan kadınlar matinesinde elde edilecek tüm gelirler, deprem bölgesinde yürütülen yardım kampanyasına bağışlanacak.

  Uzun yıllardır Kula'da hizmet veren ve geçtiğimiz günlerde yeni iş yerinde hizmete kaldığı devam eden Gülsüm Güzellik Merkezi, yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile örnek olmayı hedefliyor. Bu çerçevede geçtiğimiz yıl Kulalı kadınların yoğun ilgisiyle düzenledikleri kadınlar matinesinin bir benzerini düzenleyecek olan Gülsüm Güzellik Merkezi, Kop Kop Mikrop lakaplı ünlü şovmen Hikmet Durmuş'un da katılacağı ve 21 Mart'ta düzenlenecek olan matinede elde edecekleri tüm gelirleri deprem bölgesine bağışlayacak.

  Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin tüm ülkeyi derinden etkilediğini dile getirerek sözlerine başlayan Gülsüm Güzellik Merkezi sahibi Gülsüm Yıldırım; " Kula’nın ilk güzellik uzmanlığı belgesine sahip olmanın gururunu yaşıyorum. İlklere öncülük etmek her zaman heyecan verici. Bu heyecan verici durumun devamını istedik ve kadınlar matinesini düzenledik. Fakat ülkemizde meydana gelen ve hepimizi derinden etkileyen deprem ile birlikte büyük bir destek ihtiyacı çıktı. Bu süreçte bizde ünlü matine sanatçısı Kop Kop Mikrop ile anlaşarak kadınlar matinesi düzenleyip, matine bilet satışlarından elde edeceğimiz geliri deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda harcamayı planladık. Böylece Kulalı kadınlar el ele vererek hem ciddi bir destek sağlayacağız hem de Kop Kop Mikrop ile birlikte eğlenerek üzerimizdeki stresi bir nebzede olsa atacağız. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Aytekin Şadan’a ve Kop Kop Mikrop’a sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isterim. Son olarak tüm Kulalı kadınların desteğini bekliyoruz. Artık 21 Mart Salı gecesi bir matine eğlencesi olmaktan çıkmış bir sosyal sorumluluk projesine dönmüştür. Ayrıca matinemize katılan bayanlara çekiliş ile çeşitli hediyeler verilecektir. Bu yolda kadınlarımızın beni yalnız bırakmayacağını umuyorum. Bilet ve rezervasyon için benimle iletişime geçebilirler. Teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

.

.

2023/03/2023-03-11-23-19-38.jpg
2023/03/2023-03-11-23-19-41.jpg
2023/03/2023-03-11-23-50-12.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yağışlı hava zincirleme kazayı beraberinde getirdi.
Yağışlı hava zincirleme kazayı beraberinde getirdi.