Kulalı Halil Kapucu kaçan eşini affedip barıştı
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kulalı Halil Kapucu kaçan eşini affedip barıştı

Manisa'nın Kula ilçesinde 2018 yılında sosyal medyadan tanışarak evlendikleri ve 13 Mayıs 2022 tarihinde ortadan kaybolan eşini ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında arayan Kulalı Halil Kapucu'nun eşi Şengül Kapucu, yaklaşık 10 gün süren canlı yayınların ardından eşinin yaptığı hatayı affedip eşiyle barıştı.

10 Haziran 2022 - 18:24
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

 Manisa'nın Kula ilçesinde yaşayan Halil Kapucu, 2018 yılında sosyal medyadan tanıştığı Şengül Kapucu ile hayatlarını birleştirdi. Kendisinin ikinci, Şengül Kapucu'nun ise üçüncü evliliği olmasına rağmen üç çocuğuyla birlikte Şengül Kapucu'yu kabul eden Halil Kapucu'nun başına talihsiz bir olay geldi. Tarihler 13 Mayıs'ı gösterdiğinde bir anda ortadan kaybolan Şengül Kapucu'yu aramaya başlayan Halil Kapucu, çareyi canlı yayına çıkmakta buldu. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının kapısını çalan Halil Kapucu, 27 Mayıs Cuma günü yayınlanan bölümde eşini aramak için canlı yayına çıktı. Canlı yayında ortadan kaybolan eşiyle ilgili detayları anlatan Halil Kapucu, Şengül Kapucu'nun biri 18 yaşından küçük erkek ve ikisi kadın olmak üzere 3 çocuğunun olduğunu ve bu çocuklara kendi çocukları gibi sahip çıkıp eşini bulmak istediğini söyledi. Ortadan kaybolan eşinin elinden telefonu düşürmediğini ve sosyal medya bağımlısı olduğunu dile getiren Halil Kapucu, eşinin sosyal medyada bir türkü grubunda sürekli olarak vakit geçirdiğini de sözlerine ekledi.

  Çok geçmeden canlı yayına bağlanan 'İstanbullu Serdar' takma adlı Ali Yıldırım, kayıp olarak aranan Şengül Kapucu'nun kendisinin yanında olduğunu ve Şengül Kapucu ile sevgili olduklarını söyledi. Sonrasında ise canlı yayınlara katılan 'İstanbullu Serdar' takma adlı Ali Yıldırım'ın söylediği yalanlarla Şengül Kapucu'yu kandırdığı anlaşıldı. Evli olan ve eşini aldatan Ali Yıldırım'ı adeta elinin tersiyle iten Şengül Kapucu ise, bir hata yaptığını söyleyerek Kulalı Halil Kapucu'ya dönmek istediğini dile getirip eşinin kendisini affetmesini istedi.

  Çok vakit geçmeden canlı yayına bağlanan 'İstanbullu Serdar' takma adlı Ali Yıldırım, kayıp olarak aranan Şengül Kapucu'nun kendisinin yanında olduğunu ve Şengül Kapucu ile sevgili olduklarını söyledi. Kendisinin de boşanma aşamasında olduğunu söyleyen Ali Yıldırım'a sert tepki gösteren Esra Erol'un Şengül Kapucu ile ısrarla görüşmek istemesinin ardından canlı yayına katılan Şengül Kapucu ise, kendisinin hayatta olduğunu ve 'İstanbullu Serdar' takma adlı Ali Yıldırım ile sevgili olduklarını söyledi. Şangül Kapucu'nun kendisini arayan eşi Halil Kapucu'ya dönmeyeceğini ve hayatına Ali Yıldırım ile devam edeceğini söylemesi üzerine salon buz kesti.

  Şengül Kapucu'nun bekar olan 2 çocuğu ile birlikte yaşadığını söyleyen Halil Kapucu ise, kendisinin çocuklara sahip çıkacağını ve onlarla yaşamını sürdürmek istediğini ve ne şartta olursa olsun boşanmak istemediğini söyledi.

  "İkinci kez aşık oldum eşime"

  Eşi Şengül Kapucu'nun büyük bir hata yaptığını ancak bu hatadan kısa sürede dönmesinin kendisini sevindirdiğini ifade eden Halil Kapucu ise, eşi Şengül'ü kabul etti. Bundan sonrasında daha mutlu bir yuva kuracaklarının sözünü veren Halil Kapucu, 'ikinci kez aşık oldum eşime' sözleriyle eşine sevgisini gösterdi.

  Yalanların bir anda gözünü bürüdüğünü ve bir hata yaptığını ısrarla dile getiren Şengül Kapucu ise; " Beni bu yanlış yoldan çevirdiğiniz için teşekkür ederim Esra Hanım" sözleriyle programı sunan Esra Erol'a teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANDAL BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ
SANDAL BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ
Başkan Girgin; “Artık kimse size inanmıyor”
Başkan Girgin; “Artık kimse size inanmıyor”